Inspiratie si viziuni

Sunt intr-o perioada cu extrem de multe…mmm…viziuni si inspiratii. Parca vad TOTUL nitel modificat, de la simple obiecte fizice (nu, nu mi-am pus ochelari…mi-ar scoate in evidenta prea mult nasul…) pana la senzatii/sentimente.

Totul se MISCA parca altfel, aluneca nitel diferit, ca intr-un fel de…curba – incetinesti, esti mai atent, totul se succede diferit, apoi apesi acceleratia din nou.

Merg pe strada si-s asa…parca in alt timp si spatiu, calm, mai atent la niste detalii, mai MULT “eu” decat eram “eu”-l de acum gen o saptamana. Nu cred sa mai fi trecut printr-o stare din astea in trecut, este foarte tare sa ma privesc din exterior cumva. Totodata, vad aproape TOTI oamenii la care tin DIFERIT, ii accept altfel, ii inteleg altfel. Stiu MULT mai clar ce vreau si ce simt.

Cred ca ma apuc de yoga, ca tot se aduna astia de la misa (da, cu “m” mic, ca asa vreau io!) periodic in fata Tribunalului sa ceara nu`sh ce drepturi de rahat…

PS – azi am vrut sa fac o poza super tare, dar aveam aparatul foto in rucsac si mi-a fost lene sa-l scot… Era un cersetor in metrou care statea in genunchi. In plan secund, un batran imbracat modest, cu palarie de-alea…clasice…care citea ziarul Scanteia. Parca era o pagina rupta intr-un fel din trecut. Ambii expresivi. Ma rog, o am in minte, deci pentru mine este ca si cum as fi realizat poza asta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>