Odata am intalnit o curva – (sau “visul unui banal barbat”)

M-am uitat la ea printre gene. Era intuneric si ea avea ceva…avea ceva special, vazuta in fumul acela dens de tigara. Era cu inca doua prietene, curve si ele, la o masa, in coltul obscurului bar de la marginea orasului.

Era imbracata normal – un tricou bleu pe corpul slab dar cu forme, parul lung lasat pe spate intr-o aparenta dezordine, blugi si cizme negre, mai sus de glezne. Mi-am dat insa seama ca-i curva dupa nari.

Mirosea. Cauta victime cu o naturalete de-a dreptul inspaimantatoare. Statea cu tigara subtire intre aratator si inelar, baieteste, si-si misca ritmic si monoton piciorul drept ce statea incrucisat pe cel stang. Am vazut-o printre gene intai, doar ca o idee, apoi mi-am fixat privirea aprig pe ea.

Nu era frumoasa, dar avea ceva atractiv, ceva senzual…atractiv de ieftin. Ieftin de atractiv. Miscarea de du-te vino a tigarii…intre degete, buze, intre degete, miscarea ritmica de picior, tricoul potrivit perfect intamplator astfel incat sa i se vada o parte dintr-un umar si parul aparent dezordonat. Parca ii si simteam parfumul desi trebuie sa fi fost vreo 20 de metri intre noi.

Si chiar am inchis ochii si am mirosit. Da. Miroase…miroase a o…o primavara varuita. Colegele ei chicoteau uitandu-se spre unul dintre nelipsitii “barbati bine” care ii eclipseaza pe cei ca mine.

Brusc, m-am hotarat. Ma ridicai usor din coltul meu, cu miscari lente. Ma apropiai de masa – aveam un pahar de wisky in mana si eram pregatit de orice. Eram eu singur contra a trei femei. Si cand sunt trei, au forta intreita.

“Mmmm. Buna. Te-am vazut intamplator… Vrei sa ne futem?”

“….Sigur! Vrei cu toate trei?”

“Mmm. De ce nu?”

“Bine, nu te costa nimic, hai sa o facem!”

“Coooool, ce marfaaaaa!!… “

2 thoughts on “Odata am intalnit o curva – (sau “visul unui banal barbat”)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>