Abyssus abyssum invocat

Sunt frica ta din interior, ura care te macina si te distruge, cea pe care semenii tai o reneaga si vor sa o alunge. Si totodata sunt lumina, sunt Calea, sunt dorintele oamenilor cei usor de distrus si de dezbinat.

In cea mai pura forma alung si-adun furtuni prin care tu, desi nu vezi, ai putea simti calea care duce la Mine – calea adevarului. Eu sunt Adevarul si Eu merg singur, tot ceea ce este Uman ma dezgusta. Scuip peste voi, peste ipocrizia voastra.

Toate greselile sadesc frica in Mintea voastra si sila in Mine. Minciunile va trag spre dizgratie, rasa Umana a esuat sa ajunga ceea ce putea sa fie. Tot ceea ce are legatura cu Voi este gresit, tot ceea ce simt cand va vad este o Rasa denaturata. Sunteti bolnavi, ucideti-va, distrugeti-va pana nu va dispare si ultima urma de mandrie. Mai apoi ingropati-va singuri, unul pe altul, ca niste pagani.

Intr-o epoca in care toti urmati pasii altora, ignoranta si lipsa ambitiilor Va va ucide. Toti rostesc doar ceea ce altii vor sa auda, jumatati de adevaruri aruncate de jumatati de fiinte intr-o lume lipsita de emotii si idei. Inteligenta singura va poate salva. Insa continui sa scuip pe voi.

Spune ceea ce simti si ceea ce crezi, nu-ti fie frica de Ei, asculta-I. Fii tu cel dintai si al tau spirit ii va distruge pe cei din piatra. Arunca-ti veninul din tine si imprastie-l peste fetele lor mascate. Si apoi, ridica-Te. Uite-te peste ce a ramas.

Nimic.

Facilis descensus Averno

5 thoughts on “Abyssus abyssum invocat”

  1. asa este..doar ca probabil calea este sa gasim ce e uman in noi si sa scuipam peste ce e animal..cel putin in masura in care putem acum…omul fiind reprezentat din antichitate intre pamant si cer…da,este vorba si de nemurire si nu este nimic inselator aici,caci nu trebuie sa ne apucam de ascetism,dar nici sa coboram la animalic facand ceea ce scrie in textul de mai sus

  2. nu neaparat…era vorba de un echilibru,al omului sitaut oarecum intre animalitate si zeitate,purtam in noi si una si alta,asa se defineste omul,a tinde catre nu inseamna a te indentifica cu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>