O natie de crispati

Vorbeam acum cateva zile cu o prietena. Intrebarea mea suna ceva de genu’… “Hey, daca te loveste criza rau de tot, prin absurd, asa….ce-o sa te faci?”
Raspuns: “Apai Alex…ce sa fac? O sa ma joc in continuare! :) ”

Raspunsul ei mi-a starnit un zambet. Da, nu am mai vazut pe strada oameni care se JOACA. Nu am mai vazut pe strada oameni care sa se gadile, sa se alerge, sa fie VII, sa-mi TRANSMITA cu adevarat CEVA!

Lumea nu mai experimenteaza, duce o viata circulara, monotona, in care maximul izbucnirilor reprezinta “o iesire la iarba verde”, “o noapte de sex” sau “un concert intr-un club aglomerat cu mult fum”.

Suntem crispati si inchistati in niste canoane sociale in care “TREBUIE” si “ASA SE FACE” reprezinta deja cuvinte-legi nescrise, canoane bine inchistate in mintea majoritatii.

Hey! Oameni! Hai sa fim VII! Hai sa ne JUCAM! Hai sa ZAMBIM! Sa alergam, sa ne luam in brate, sa EXPERIMENTAM viata, nu doar sa o TRAIM! Hai sa colindam si cand o facem, sa incercam tot timpul ceva nou! Hai sa INCERCAM macar sa fim SPONTANI! Non-conformisti! Sa NU ne mai suparam atat pe tot felul de cacaturi, sa ne acceptam FIX asa cum suntem si daca nu…c’est la vie. Zambeste si move on.

Jucati-va si cu vorbele, cu gandurile, lasati liber imaginatiei! Vad peste tot oameni care au o imaginatie EXTREM de bogata dar care este canalizata pe FATALITATI, pe PROBLEME, pe CREAREA lor! C’mon, schimba dracu` atitutindea asta, nu-i atat de greu…

Da end. Tre’ sa ma intorc la munca, fiind vesel si, vorba OCS… “Tot astept sa mi se-ntample ceva!” si la munca.

2 thoughts on “O natie de crispati”

  1. Dezbracatul in timpul alergatului, legarea oamenilor cu articolele tale vestimentare apoi stropirea populatiei cu pistoale cu apa (si nu numai) NU este chiar LEGAL! Deci…totul cu o limita, tztz… :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>