Cadou nascand

Un cadou frumos de a mea zi ar fi fost…sa imi umbli toata ziua goala prin casa iar eu sa incerc sa-ti prind formele si sa le asez foarte atent pe coarde de muzica si de strune, in impresii albe si gri, din care mai apoi am fi facut acorduri ce ar fi decolat de pe noi doi, fara nicio inhibitie, te si miri unde…

Am fi adunat apoi cantecele spre seara, din colturile intunecoase, le-am fi ascultat din nou si am fi punctat prin saruturi prelungi partile ce ne placeau, proeminentele si-adanciturile pe care le-am visat dupa amiaza cand stateam imbratisati pe un pat neincapator.

De ziua mea am primit in dar obiecte sub diferite forme, scumpe intr-adevar, care acum zac tacute prin locuri ce ar fi putut fi piste pentru sunetele ce purtau in si pe aripi culoarea, forma, gustul, mirosul, atingerea, impudoarea, linistea, extazul unor coapse, unei coloane, unui mijloc…unei talpi.

whenpresentfliesaway

4 thoughts on “Cadou nascand”

  1. “poezia”este foarte buna.vroiam sa te intreb dc textele care apar aici sunt ale tale.unele sunt chiar bune,imi plac imaginile(din text)

  2. calitatea inmaginilor in afra textului(pozele) nu cred ca poate sa conteste cineva,in schimb imaginile pe care le folosesti trebuie in scris sunt mai greu de apreciat si par doar cuvinte”dragute” pt cineva care nu citeste si nu scrie…nu am intrat f des pe blogul tau,dar ceea ce am citit este bun,ca ai talent la scris este cert si asta era ceea ce vroiam sa spun:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>