Avantaje si dezavantaje a mere la formatii (ne)cunoscute

Ce avantaje ai cand mergi la concertele formatiilor (cvasi)-necunoscute. Bine, sa nu fie ingrozitoare, zgomotoase, total aiurea, fara ritm si rima, gen…nu`sh…rock de exemplu! Bleah! FUCK ROCK! Asa…ce ziceam? A, da. Avantaje:

1. Poti sa ai surpriza ca “Uau! Astia-s chiar tari!”
2. De hobicei biletele e mai ieftine decat alea pentru formatiile care deja si-au luat-o in capete
3. E mai putina populatie decat in mod normal, deci mai mult aer de respirat si respirabil pentru mine + eventual gasesti si sa stai jos!
4. Se poate face mai usor misto de cei 50 de fanatici din primele (si unicele) randuri (prieteni ai membrilor formatiei) care se agita pe acele sunete.
5. Se poate face misto cu cei cu care mergi de formatie (daca suna naspa), deci mai multe surse de amuzament.
6. Poti sa observi mai bine ce se intampla. Oriunde si cu oricine.
7. Povestesti mai apoi experienta si e mult mai fun decat sa zici “muama, sa vezi ce SUPER concert am vazut ieriiiiiiiiiiiii!!!!” Bleah, ii faci gelosi, maxim.

Avantaje cand mergi la formatii recunoscute/de (oarecare) renume:

1. Iti place formatia/muzichia.
2. Cunosti melodiile deci iti poti exersa glasul urland pe-acolo. :)

Dezavantaje cand mergi la formatii recunoscute (mai ales rock. Bleah! FUCK ROCK!):

1. De obicei biletul e scump
2. E aglomeratie, deci mori acolo. Nu ai un’ sa stai si te bati pentru fiecare centimetru patrat
3. Se face pogo (mai ales pe manele), ceea ce-i incredibil de enervant dupa ce treci de varsta de 15-16 ani.
4. Se intarzie mult mai mult cu inceperea concertului. Nu`sh de ce asta…dar…pana mea. “Vedete”, ce sa-i faci. (unicul concert mare la care fusei si nu s-a intarziat DELOC a fost NIGHTWISH)
5. Dai de tot felul de personaje ciudate enervante in public. La Apocalyptica, par example, era una care “dansa” doar din maini, fix in fata mea, si le falfaia pe acolo imi venea sa i le TAI! La OCS (parca ei erau) era una mica care sarea fix in barbia mea. La Luna Amara-s tot felul de pogoisti de-astia patetici and so on.

NOTA: Ma refer in special la concertele din cluburi/incinte inchise. In aer liber poa’ sa fie nitel altfel. Ca la Metallica unde era inghesuiala de mureai si PLOAIE pe deasupra. Oh, joy! :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>