Ce tari as vrea sa vizitez

In viata asta. Dupa ce ma voi fi transformat intr-o broasca testoasa sau orice alta reptila in presupusa viata viitoare, nu`sh…ramane sa vad.

Pe locul 5 – Brazilia. Plaje lungi. Terra Rossa. Amazon, jungla, salbaticie combinata cu civilizatie mmm…femei frumoase. :D

4 – Japonia – o cu totul alta cultura, multe multe ceaiuri, munti si apa, aglomeratie haos si multe…aaa…gadgeturi.

3 – Orice tara cu iesire la Sahara – cel mai mare desert, traiesti extrem, fan DUNE deci…, credinte rudimentare in zona

sahara

2 – Noua Zeelanda – pentru peisajele incredibile (in special munti), pentru ca este inca salbatica, pentru libertate aproape totala, fauna and flora.

newzeeland

1 – Peru – Pentru civilizatia fantastica, pentru acei oameni cu parul lung si drept si negru, pentru muzica lor, pentru a trai intr-un oras la peste 2.000 de metri altitudine, pentru incasi/azteci/mayasi, pentru Machu Picchu, pentru limba lor.

peru

Ce tari am vazut, macar fugitiv si mi-au/mi-ar fi placut (de as fi stat mai mult)? Parte din Canada (spre Stancosi…), Elvetia, Austria (munti, liniste and…shit), Franta (dar nu Paris) si eventual Suedia.

3 thoughts on “Ce tari as vrea sa vizitez”

  1. Hmmm … bai, tu stii ce inseamna sa fii o testoasa in Japonia sau orice alta reptila, de altfel ???
    Io ti-as recomanda sa fii un animal mare si rau ca sa poti speria bipezii tembeli si sa ai aripi ca sa poti zbura din fata pericolelor … aaa … si sa ai o carne scarboasa ca sa nu fie aia tentati sa incerce sa te manance :)) … aaa … si sa fii invizibil si asa sigur ai sanse sa traiesti ca un animal in lumea oamenilor. ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>