As manca…

…o supa de ceapa, cum face tata din an in Paste, cu o felie de paine crocanta in zeama aia delicioasa, cu piper deasupra.

Pe langa, paine cu salata de vinete cu ardei copt acru deasupra si o alta felie de paine cu salata de morcov si tzelina cu otet.

Felul doi as vrea sa mananc niste cotlet in vin rosu, cu mujdei, niste cartofi prajiti la perfectie scaldati in sosul acela, pe margine niste pilaf sarbesc cu mirodenii. Intr-un colt, o bucatica de ficat de pasare, prajit si usor crapat, pentru a intra mai bine mujdeiul si niste legume fierte.

In fata, sa troneze o salata verde cu ridichii si ceapa verde, cu ulei de masline si otzet de mere, sare si condiment de salata. De baut, suc natural de cactus. ( :D )

Ca desert, mi-as dori ori o prajitura cum face mama (orice), ori niste tort de ciocolata cu visine acrisoare.

Apoi, sa ma intind in pat cu o carte buna si sa citesc stand pe burta, in liniste, in timp ce mananc boabe de struguri fara pic de samburi si fara pielita.

Ma rog, acum mor de foame, nu mai am decat niste seminte. Darrrrrr…tin cura de slabire! :D

2 thoughts on “As manca…”

  1. să mai slăbeşti un pic la creier, nu? dar să ştii că nu merge aşa.
    în altă ordine de idei, cam bun ce zici tu acolo. mai puţin la felul doi mujdeiul, nu că n-ar merge dar e opţiune personală. căci prefer să nu mor după ce mănânc, ci să mă simt bine. iar la desert…nu prea mă dau în vânt după tortul de ciocolată, dar orice altceva ar fi perfect. când mă inviţi la masă? :D

  2. Sigur ai si nevoie de cura de slabire :))
    Daca vrei iti recomand eu o cura buna de slabire:
    1. O tzuica buna cu un espresso+ un mixed grill cu niste cartofi taranesti .. si niste Clatite cu ciocolata.
    Plus un pahar de caberlot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>