Am facut o fapta bunaaaaaa!!!!

Deci chiar ma bucur, pe bune! Chiar ma intrebam daca o sa fiu capabil de asta…

Nu, nu de “o fapta buna”, astea fac zilnic…ci sa rezist unei TENTATII destul de mari! :D

Ma duceam eu agale si plictisit sa platesc o groaz’ de bani pe abonamentul la Internet…cand, ce vad eu pe jos?

PIETRICELE!

Si, ce vad eu intre PIETRICELE? Un MOBIL HTC Touch Diamond…in valoare de vreo 1.600 de lei. De ce stiu cat costa? Pentru ca este pe lista potentialului mobil pe care mi-l voi lua in viitorul apropiat! Muamaaaaaaaaaaaa…deci il tineam asa in mana si am fost SUPER mandru de mine ca n-am ezitat decat o miime de secunda pana sa merg pe la putinii oameni de acolo sa intreb daca nu l-au scapat!

Am vazut ca nimeni nu-l recunostea, asa ca am zis sa merg cu el sus, la Internet, in bloc, sa vad daca o fi fost vreun client, ceva. Si acolo era tipa la care se plateste netul si inca doua fete. Una dintre ele scotocea disperata in ditai poseta (cum au fetele…1324312398123 de lucruri intr-o borseta…) si DA, m-am dus la ea si am intrebat-o de nu e al ei!

Sa o vedeti cum s-a LUMINAT la fataaaaaa!!! muaaaaaaaaaaaaaaa, deci m-am simtit SUPER BINE! Si mi-a multumit, alea-alea, a fost f. faina si ea, ma gandeam sa o rog sa-mi plateasca Internetul dar m-am abtinut!

Deci pana la urma POATE o sa ajung in Rai! Macar la divizia “Lost and Found – aripi, aureole, haine albe…” :D

2 thoughts on “Am facut o fapta bunaaaaaa!!!!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>