Idee de blog

…vin cu INCA o idee de blog. Daca s-a facut deja…pana mea, eu nu vazui pana acum.

Initial pe blog sa posteze doar 1-2-3 persoane, ulterior si altii, in functie de contributie.

Blog-ul sa fie dedicat postarii DIALOGURILOR ce au avut loc PE PLATFORME DE MESAGERIE INSTANT. Si ATAT. Unele dintre dialogurile pe care le port eu sunt de-a dreptul hilare, ma trezesc uneori razand ca bou` de unu` singur in redactie, cand vorbesc cu cineva pe vajnicul serviciu de mesagerie instant. De ce sa nu se amuze si altii?

Initial ar fi poate greu sa formezi o comunitate de oameni care sa posteze dialoguri amuzante, dar ar fi super tare fiecare sa vina cu copy-paste – “ba, sa vezi ce-am vorbit ieriiiii!!!! Na de radeti/plangeti/uimiti-va!”

Unele dialoguri ar fi educative, evident – “cum sa NU vorbesti pe Internet cu prietena/prietenul” “Ce sa zici si CUM sa zici pe net” sau “Folosirea emoticoanelor intr-un dialog – intru o mai buna oralitate (cu exemplu!)”.

Poate prin intermediul unui astfel de blog, oamenii ar incepe sa scrie CORECT, sa disocieze mesageria instant de realitate insa totodata subliniind si importanta marita pe care o au astfel de servicii in viata de zi cu zi.

(evident, pasul 3 ar fi si introducerea de clip-uri “home made” :D )

4 thoughts on “Idee de blog”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>