Poze cu animalute

Am ALTA problema existentiala. Evident, zilnic imi vine cate una, hahah!

De ce pana mea considera oamenii ca am o NETARMUITA dorinta sa le vad animalele de casa, in POZE?! Adica…inteleg, sunt simpatice. Placute, funny, fluffy…cum mai vreti voi. DAR NU tin neaparat sa le vad in poze, NU ma impresioneaza cu nimic, mai ales daca nu le-am vazut niciodata LIVE.

Da, ESTE cute, darrrrr...pot sa ma uit si pe www.cats.com
Da, ESTE cute, darrrrr...pot sa ma uit si pe www.cats.com

Pana in prezent am primit `n` poze cu pisicute, caini, marmote sau soricei de casa, de la `x` persoane. “Hai sa-ti araaaaaaaaat, sa vezi ce DRAGUT(A) esteeeeeeeee!!!!” In gandul meu… “Bai, spune-mi rasa si o sa caut pe net, gasesc mai multe poze si de o calitate mai buna…si pariez ca multe dintre ele seamana cu ce urmeaza sa-mi trimiti tu. Nimic fantastic”. Inteleg ca acea persoana este entuziasmata de al sau animalut, pentru ca il CUNOASTE, dar pe mine ma lasa rece.

Si NU, NU sunt insensibil, din contra, imi plac animalutele f. mult. In special oamenii. Dar sa inteleaga populatia Terrei ca tipii, in general, nu se topesc dupa poze cu pisicutze fluffy si cu privirea galben-roza, repet, mai ales daca nu le-au vazut vreodata pe acelea “in actiune”.

Data viitoare, trimiteti-mi un link. “Uite, aici gasesti circa 1241243 de poze cu animalute. Poza 312 este rasa animalutul meu de casa. Sper sa-ti placa! :) ”

Mama ce pumni in cap simt ca-mi iau acu`… ugh!

4 thoughts on “Poze cu animalute”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>