CUM sa nu stii engleza?

…de fapt, nu este ceva UAU, FOARTE anormal. Multi oameni nu stiu engleza. Multi oameni zic ca STIU engleza dar de fapt habar n-au nici macar limba romana, corect.

Insa chiar ma intrebam….bai, as fi CAPABIL sa stau cateva ore cu un om care HABAR N-ARE limba engleza?!? Si sa ma simt si BINE, sa am o comunicare SMOOTH!?

Si din NEFERICIRE, tind sa zic ca NU! IARASI, din nefericire, am inceput, treptat, sa folosesc prea multe englezisme in limbajul vorbit, if you know what I mean… :D

Imaginati-va ca omul acela nu ar intelege chestii de genu’ “What`s up?” sau “Hmmm…I don`t know…maybe…” sau “Let’s fuck!!!” sau “Ce mare bullshit zisesi acu`!”.

Si va trebui sa ma uit la el/ea cum ma priveste TAMP cand zic cate o de-astea… si sa ma PRIND ca n-a inteles si ca tre’ sa traduc. Gizas… Ar fi SUPER greu si s-ar frange toata relatia inca din fasha.


De asemenea, poate si mai nasol este cand cineva vorbeste engleza insa FOARTE stalcit, cu greseli evidente! De obicei NU ma pot abtine si corectez. Si atunci simt asa, un fel de val de….ostilitate care ma plezneste. “Adica ce *!@$Y(!@#  mea, esti tu mai smecher si te dai mare ca stii engleza mai bine ca mine, huh!? HUH!?”

Mama ce probleme am, pe bune….pf.

2 thoughts on “CUM sa nu stii engleza?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>