Moartea 41

Am fost sa iau un procesor de chitara electrica. Am vorbit cu un tip de pe Okazii.ro care vindea un Zoom 505 II si am stabilit sa ne vedem duminica seara sa il cumpar.

Tipul sta la 5 statii de Piata Presei Libere. Am mers la el acasa, am testat procesorul, l-am cumparat pe loc – 150 de lei, cu tot cu cablu si acumulator, inca nu l-am testat si pe amp-ul meu.

La intoarcere, am luat 41. M-am pus pe scaun, castile in urechi si cartea-n mana, stateam undeva la mijlocul tramvaiului.

In dreptul statiei de la Agronomie, aud (cu tot cu muzica ce-mi bubuia in urechi/creer/inima/calcaie) un zgomot foarte puternic din spatele tramvaiului. Ca o pleznitura/spartura.

De obicei nu prea ma sinchisesc sa ma intorc la treburi de-acestea, dar am sesizat in jurul meu oameni chiar…PREA curiosi si ingrijorati.

Ma intorc si vad geamul din spate gaurit, incepuse deja sa se crape, la fel si cel din dreapta, in sensul de mers al tramvaiului. Era gaura de glont, cum aveam sa aflu ulterior.

Dupa cateva secunde, se crapa cu totul ambele geamuri si cad, bucati-bucati.

Tramvaiul opreste la urmatoarea statie, conductorul (manipulatorul, cum se zice mai nou, hmm…) cheama prin statie politia, coboram.

In spatele tramvaiului nu era decat un tip, care a povestit (nitel livid la fata) ca a vazut cum un ins dintr-o masina a scos pur si simplu pistolul pe geam si a tras inspre tramvai.

Si atat. Si daca nimerea pe cineva?

Nu era doar atat. Era…pur si simplu…o moarte stupida, intr-un tramvai stupid, intr-o LUME stupida, populata de oameni…da, ati ghicit…STUPIZI.

5 thoughts on “Moartea 41”

  1. Uite in SFARSIT un om (Silvica) care a INTELES ce era cu ADEVARAT important din toata povestirea asta! :))))
    @Mica – vezi si TU sa nu mori…ti-am zis…aluneci lipa-lipa pana la baie….ai grija mareeeeeeeeeeee
    @Picatura – ai vrea tu…:D
    @Niko – aaaa… yep!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>