Cel mai raspandit virus…

…din istoria atacurilor informatice.

A reusit sa infecteze in cateva saptamani DOAR 15 milioane de computere, la nivel global. In doar 3 zile, s-a raspandit in peste 6 milioane de computere, ‘furand’ date confidentiale.

Mai multe, aici.

Si ca veni vorba de chestii geniale (!?), ma intrebam… oare cine a fost cu ideea de a reprezenta prin forme geometrice butoanele de “play”, “pause” sau record, la casetofoane/playere? Mi se pare genial faptul ca s-au raspandit peste tot pe glob aceste forme, fiind recunoscute peste tot indiferent de natie/cultura/religie/rasa/limba. Apas triunghiuletul si incepe muzicutza, apas cercusorul rosu, si inregistrez.

Arta.

play

2 thoughts on “Cel mai raspandit virus…”

  1. hai halex ca m-ai amuzat teribil. a fost cu ideea ala care a inventat electronica. Formele alea geometrice sunt simboluri pentru diferite componente cum ar fi rezistoare si condensatoare.
    Frate deci am momente din astea din ce in ce mai des. O sa-mi moara si ultimu neuron blond la cat de chinuit e.

  2. Bai, chiar! Sa stii ca ai reusit (iar) sa ma “H”uimesti! Blondo, noi de ce nu (mai) vorbim chestii de-astea…inteligente!? :)))

    On second thought…neah! Lasa.

    Oricum, apreciaza faptul ca blog-ul asta te face sa gandesti si iti reliefeaza (de parca mai era cazul!) inteligenta si cunostintele tale vaste. (mua! sa nu ti-o iei in capu` ala mare, da!?)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>