John Lawton (ex Uriah Heep) , poze si povestire concert la HardRock Cafe

Si ajunseram la HardRock Café in jur de 8. Adica cum scria pe invitatie. Am intratara, era deja plin iar cei care nu aveau chemare/nu intrasera deja, nu mai aveau sanse…Tztz. A lucra in presa rulz.

dsc_0771

A, da, fuseram la concert John Lawton… pentru ca voi sa stiti totusi ce zic io pe-aciulea, hahah!

dsc_0880

S-a dat drumul FIX cate scaune erau, deci nu s-a stat in picioare. Ne-a asezat o tipa la o masa de acolo unde aveam rezervarea – de 10 persoane (pana la urma n-au mai venit decat 2 fete, in afara de noi…) insa avand in vedere ca concertul urma sa inceapa abia la 10 (!!) am zis sa ne plimbam nitel prin Herastrau, ceea ce am si facut.

Herastrau Seara
Herastrau Seara

Vezi pozele aferente – ploaie marunta dar s-a tinut bine aparatul meu si iar mi-a aratat ce bestial este sa ai un D-SLR…

D
Unde se bifurca drumul. In doua. :D

Cred ca e prima oara cand ma plimb atat de tarziu prin Herastrau, era genial faptul ca am intalnit in drum doar vreo 10 oameni, MAXIM, si am mers timp de vreo 45 de minute.

D
Nitel creepy pe acolo...secsi!

Ne-am intors pe la un fel de 9 in HardRock, la masa am avut MAREA placere sa ne spuna un tip, foarte viu/vioi de altfel, la fel ca toti angajatii de acolo, ca avem bautura din partea casei. Pfaaaaaa… VIN SA FIE! Asa ca am bagat toata seara 3 sticle de vin, noi patru de la masa. Ne-am si invartit pe acolo, ne-am holbat la instrumentele de pe pereti, am intrat si in magazin unde am vazut un tricou misto, dar la modica suma de 100 de lei am zis ca I`ll skip it. :D

The HRC
The HRC

Concertul a inceput FIX la ora 10, dupa o introducere a unui gagiu de-al casei de pe-acolo, care a laudat primul an de HardRock Café, bla-bla, cum era de asteptat.

JOHN LAWTON, al doilea solist al Uriah Heep, considerat de multi ca fiind si cel mai bun, s-a nascut in 1942 insa in momentul in care a urcat pe scena simteam ca nu are mai mult de 30-40 de ani, MAXIM.

John&part of the band
John si parte din formatie

Doar prima melodie am stat la masa, dupa care am luat sticla de vin si paharele cu noi si ne-am pus in fund, fix in fata scenei.

Incep cu concluzia – a fost al patrulea cel mai tare concert din viata mea, si asta doar pentru ca a existat Metallica in 99, Maiden in 2008 si, eventual, Apocalyptica in 2007.

She came to me one morning, one lonely Sunday morning...
She came to me one morning, one lonely Sunday morning...

Nu am stiut toate melodiile cantate de ei (a interpretat si bucati care nu sunt in repertoriul Uriah Heep), dar transmiteau tipii o ENERGIE si o forta incredibile, totodata fiind EXTREM de amuzanti.

)
...si pretinii mei din Jack, evident, nelipsiti de la concerte :)

Foarte profesionist, RELAXAT Lawton, dialoguri cu publicul aproape non-stop, facea misto de noi la inceput, ca eram tacuti (io urlam, ma rog…:D) interactiuni de genul“Scream for me, girls!!!! “ (astepta, cantau fetele) apoi “And now, only the guys!!!” (cantau barbatii) (a facut asta de vreo trei ori, apoi) “And those of you who are somewhere in between !?” Evident ca s-au scapat cativa, moment in care a facut foarte mult misto pe scena, e prima oara cand am vazut o sala intreaga plina de oameni razand la unison. Oamenii, nu sala…

D
Aci ne explica de unde sa ne apucam pentru a putea ridica vocea...:D

Apoi ne punea sa cantam foaaaaaaarte sus, evident ca nu reuseam (are SUPER voce…de prisos sa spun asta…) asa ca ne zicea sa ne apucam de “cohones” (vezi poza) si o sa iasa mai bine…

Dap. Fac poze bestiale. Pe bune.
Dap. Fac poze bestiale. Pe bune.

Au cantat toate piesele pe care voiam eu sa le aud LIVE – The Wizard, Lady in Black, culminand cu JULY MORNING, care a sunat IN-CRE-DI-BIL!

Mi-a placut ca dupa ce a iesit de pe scena prima oara si s-a intors pentru bis, a zis asa, ca pentru el mai mult ceva de genu’ “Merci de aplauze, oricum veneam sa mai cant deci nu au avut importanta majora…” si a ras el cu pofta, asa…. foarte funny. Nu inteleg de ce formatiile cand intra pentru bis chiar vor sa lase senzatia ca au venit pentru ca au fost chemati de public…atata timp cat ei au trecute acolo pe foile lor cu cantece si BIS-urile…. Da’ ma rog.

Chitaristul era stangaci, deci, la dracu', n-am inteles mare lucru din ce facea, dar este bun
Chitaristul era stangaci, deci, la dracu', n-am inteles mare lucru din ce facea, dar este bun

Dupa concert s-au pus la masa, au dat niste autografe, au baut niste vin, am stat si eu 30 de secunde de vorba cu Gigi claparu’ si Gigi solistu’ Lawton, facui nitel misto, facu si el si apoi am inceput sa DANSAM. Au pus muzica de DANS in HardRock Café, Elvis Presley, muzica de B-52 dar mai….buna. V-am lamurit cu asta, hahahah!

Dupa care am mers in Revenge, dupa care am mers in Iron City de unde ne-au dat afara aia. Ahem. F. tare, heh…

Si-aberai nitel asa, incalecai pe-o sha si dus fusei d’ici-isha.

pam PAM!

6 thoughts on “John Lawton (ex Uriah Heep) , poze si povestire concert la HardRock Cafe”

  1. Mama ce seamana chitaristul asta cu un tov cu care am cantat o vreme intr-o trupa…dar nu cred ca e el…

    Super tare! Mi-ar fi placut sa fi stiut de concert…as fi fost in primul rand.Uff au trecut ani de cand n-am mai iesit in mediu rock

    Lucrezi in presa? Unde?

  2. Noroc! Nu pot sa cred cat de bland poti fi, nu voi scrie aici parerea cu care am plecat de la concert dar as vrea sa zic doar ca meritam tot ce se zice rau despre noi, suntem romani. Cum e oare posibil sa-ti vina in tare una din cele mai mari trupe ale classic rock-ului si tu sa mananci ca si cum ar fi ultima masa(asta facea cam 80% din public, 15% erau la bar…)si sa fii si deranjat, fireste, de concertul care e prea zgomotos. Nu cred ca erau 10 persoane care sa fi stiut ce canta baietii aia acolo drept pentru care ii tratau ca pe lautari, penibil si trist. De trupa nu am ce sa spun, au fost de nota 11… Ti-am lasat mailul sa imi trimiti si mie pozele, ca vad ca pui poze cu noi pe net :P inca astept, bafta!

  3. Da bai, pai va pusei pe voi doi ca voi chiar TRAIATI muzica aia dementiala. :D Si da, iti trimit pozele, dupa cum zisei deja. :) Ai una misto in care discuti cu dom` Lawton. Fotograf/paparazzi ma fac, hahah!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>