Cine mi-a placut azi

Eu in bucatarie, mananc. (propozitie de mare profunzime) In timp ce mananc insa, in 90% din cazuri ma uit la televizor (Realitaea, Antena 3 sau orice canal unde gasesc documentare ce ar putea fi interesante).

Azi am mancat peste si supa. Invers. Intai supa, apoi pestele. Pestele la tigaie, cu rosii, lamaie, condimente, misto si culmea destul de sanatos.

Am dat drumul la TV si pe Realitatea era invitat, la Tatulici, Florin Piersic. Seniorul, evident.

Omul acela, nu stiu de ati observat, dar NU ZICE DE FAPT mai nimic. Adica…nu simt ca mi-am imbogatit in vreun fel cultura generala ascultandu-l. Tot ceea ce face este sa vorbeasca….despre viata lui. O face insa intr-un mod EXTREM de uman, captivant, CALD si totusi PUTERNIC.

In opinia mea, este unul dintre cei mai buni oratori ROMANI in viata. Nu ma las impresionat de oameni usor.

Povestea despre o fetita pe care a cunoscut-o acum cam 20 de ani, orfana, si pe care a ajutat-o trimitandu-i lunar bani. O poveste frumoasa, spusa cu PASIUNE si transmitea SINCERITATE.

Am ramas dupa ce am mancat, in picioare, in fata televizorului, neindurandu-ma sa ies din bucatarie.

Bucataria unde mananc.

piersic

One thought on “Cine mi-a placut azi”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>