Daca oamenii ar disparea

Am vazut acum…mmm…o saptamana un “documentar” ce sublinia (destul de bine de altfel) ce s-ar intampla daca toti oamenii de pe Terra ar disparea dintr-o data, subit.

Trecand peste faptul ca intr-o zi jumatate din planeta nu ar mai fi luminata electric, intr-un an toata (cand nu vor mai functiona nici cele mai mari hidrocentrale), in 10 ani toate strazile vor fi napadite de buruieni, in 50 deja vor incepe sa cada cladiri solide, in cateva sute vor incepe sa se prabuseasca cele mai mari monumente create de om, ce mi s-a parut interesant este ca peste 10.000 de ani, pentru a aminti de simplul fapt ca am EXISTAT candva, nu vor mai ramane marturie decat trei lucruri.

Respectiv Marele Zid Chinezesc, ce poate strabate mileniile datorita rocilor din care a fost construit, fara beton and shit, Piramidele din Egipt (nu cele din America de Sud), datorita masivitatii lor si faptului ca sunt cladite intr-o zona arida, supusa foarte putin intemperiilor si…fetele celor patru presedinti americani (Washington, Jefferson, Roosvelt si Lincoln) de pe Muntele Rushmore, acestea din urma fiind sculptate DIRECT in munte, deci… atata timp cat va rezista muntele, vor rezista si figurile acelea.

Deci, damn! Pana la urma, TOT Americanii trebuie sa se bage in seama si peste milenii…hmmm…nu degeaba in toate filmele cu extraterestrii acestia aterizeaza in special in SUA…pf.

presedinti

5 thoughts on “Daca oamenii ar disparea”

  1. Cata ignoranta :D! Nu ai vazut Wall-E… e un robotel care a ramas singur pe Pamant pentru ca devenise atat de poluat incat oamenii au trebuit sa plece pe alta planeta :D! About the same story :-”!

  2. “Life after people”
    Foarte fascinant documentarul!M-am intristat vazand ce s-ar intampla cu animalele noastre de companie… Probabil la mine in casa ar fi bataie intre motani :)) – Cine mananca papagalul? :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>