Sa ne distram cuuuuuu…

MIHAIIII TRAISTARIUUUUUU!!!!

Adicatelea am revenit in redactie si am primit urmatorul comunicat in care PR-ul domnului ce doreste sa apara CAT MAI DES in mass-media, pretutindeni a i se vedea moaca, ne explica ce idee i-a mai venit lui…Sa vedeti exprimare aici…

Solistul Mihai Traistariu are planuri mari pentru anul 2009!


Pe langa cariera muzicala si cele cateva afaceri in care a investit, s-a trezit dintr-o data ca vrea sa urmeze o noua facultate: fizica.
De unde pasiunea asta brusca?
Inca din liceu lui Mihai i-au placut … matematica si fizica! A fost de 6 ori olimpic la matematica, a intrat la liceu cu 10 la matematica , iar la bacalaureat a luat tot 10 la matematica. Dupa liceu a urmat tot facultatea de matematica din Iasi, cu dubla specializare : matematica-informatica. Practic , ar fi putut foarte bine astazi sa fie ori profesor de matematica ori informatician.


Cu fizica a fost altceva . In liceu isi confectiona lunete si si le monta in balcon , de se intrebau vecinii daca nu construieste vreo bomba ceva sau vreo arma secreta.


De fapt , de prin clasa a VIII – a, Mihai era pasionat de astronomie si fizica . Era obsedat de literatura SF , iar la orele de dirigentie le povestea colegilor si dirigului … intamplari cu OZN-uri .


……………………………


Mihai , insa , chiar daca acum isi castiga banii din muzica , isi doreste din ce in ce mai mult sa-si indeplineasca toate dorintele , sa faca ce-i place!
Iar cea mai apriga dorinta a sa este sa deschida un centru de cercetare , in care diversi cercetatori , savanti din toate domeniile … sa se ocupe de fenomenele fizice inca neexplicate , de nanotehnologie , de genetica sau biotehnologie , de astronomie si fenomenele cosmice despre care oamenii stiu atat de putin , de realizarea in laborator a unor substante care sa vindece in viitor cancerul , diabetul ori alte boli considerate astazi ” incurabile “.

3 thoughts on “Sa ne distram cuuuuuu…”

  1. si poate descopera si ceva in genom care sa ofere unor lautari de duzina abilitatea de a canta.
    da chiar, nu s-a gandit ca a ramas liber un post de Maica Teresa ?

  2. hahah, bai, la cat de AVID este omul asta sa apara PESTE TOT…cred ca in curand va anunta ca va deveni budist…DUPA ce va fi Maicul Terez.

    Ca tot a plecat Tereza de la Cosmote, este un post liber acolo! :) Recomandam! :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>