Animalul din mine vrea omul din tine sfasiat, dominat, doborat.

Da, pot intelege impulsurile sexuale, da, pot intelege instincul de auto-conservare si de aparare, pot intelege si alte impulsuri, dar nu pot intelege de ce suntem cu totii hiene, coioti, vulturi si trebuie sa sfasiem pe cel SLAB sau DOBORAT.

Am urmarit copii cum se joaca, mi-am adus aminte cum eram eu, in colectiv, pe la gradinita/primara. TOTI copii sunt rai. Toti copii sfasie, inca de mici, pe cei slabi. Sunt rautaciosi, uneori chiar malitiosi cu cei mai putin puternici sau care “au defecte” exploatabile. Nu, copiii nu-s tot timpul gingasi si simpatici.

Si apoi crestem si la un nivel (poate mai subtil poate mai direct) ne pastram coordonatele – lovim, dominam, calcam in picioare pe cei mai slabi. Sau cel putin avem intentia aceasta si suntem nemultumiti cand nu reusim sa distrugem.

Am vazut din ce in ce mai multi oameni care fac asta, TOTAL constienti si gasesc placere in asa ceva, ba chiar li se pare normal, distractiv.

Pestele cel mare mananca pe cel mic. Si cel mic nu are voie si forta sa aiba o parere, de cele mai multe ori.

2 thoughts on “Animalul din mine vrea omul din tine sfasiat, dominat, doborat.”

 1. AlexAlex. Asa cum de altfel ii si sta bine si obisnuiesti, exagerezi, invizibilule! Doar ca acum o dai intr-o generalizare fara prea multa bază:). Pai inclusiv eu, care stim ca nu sunt prea buna, cand eram la gradinita tin minte cum ii luam apararea lui Borcan, un baiat cu ochelari imensi si Borcanei, sora-sa, o fata urata, de care radeau si carora le jucau feste toti copii. No, daca si eu am facut pe Aparatoarea Dreptatii, sigur mai sunt si alti copii care fac la fel. Sau poate ca tu ai vazut mai departe, din alt unghi. Poate ca intr-un fel, si cei care apara, tot vor sa domine intr-un alt fel pe cei slabi. Sa arate ca isi pot exprima marinimia, sa fie priviti cu umilinta.Poate ca ei gandesc pe termen lung, pentru ca de fapt asa poti fi un stapan bun, cand dai senzatia sclavului ca nu e scalv… Se prea poate si asta sa fie in subconstientul celor mai buni oameni. Dar atunci ce este (daca este!!) AlexAlex bunatatea? :)
  Mai bine sa gasim aici la tine pe Scena peripetii strutesti si rapoarte ale forului tau interior cu privire la tine, decat generalizari de care nu este frumos sa ne atingem, ca simpli, desi extraordinari/adorabili/ maiestuosi/fluffy/cute/kind of perfect oameni ce estem.
  :)

 2. Bai deci da, de-aia zisei ca la un nivel “mai MULT SAU MAI PUTIN SUBTIL” vrem sa dominam, TOTI si sa si calcam. :) Si da, ai gandit fix ca mine, ma imiti (si eu eram aparatorul dreptatii prin gradinita/generala si da, am vazut din al doilea unghi, ala mai complexu’…). Asta cand nu faceau AIA misto de numele meu. De parca GOA(n)GA nu e super tare, da’ erau ei prosti, pfa.

  Vizibilo, ideea este ca tot ceea ce aberez aici este ATINS de maretia mea bestiala si deci de subiectivitate! Deci…nu e atat de general precum pare desi nu dau exemple clare`n`directe.

  In alta dezordine de idei, ce pana mea! Tot timpul mi-a placut sa cred ca am o super putere! Acu’ sunt invizibil, heheh… Maine cred ca o sa switch pe altceva…gen………Omul Elastic, ca si-asa sunt inalt, slab si bine facut. :D

  Mua, stai ca a venit (iar) mita la redactie!!!!!! JoyJOY!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>