Acum ii inteleg pe condamnatii din perioada Inchizitiei…

Ieri am fost la ceai. In SWITCH, pe undeva in zona Lipscani, ma rog, este misto. Localul.

Ne-am pus la masa, vorbeam, radeam, alea-alea, mi-a adus ceaiul.

Ocoleste masa chelnerul, cu o farfurioara ce continea cana de apa fierbinte cu un mare plic inauntru, zahar and all that.

Cu mare atentie, INCEARCA sa plaseze acea farfurioara pe masa insa nu`sh cum dracu` face de rastoarna TOATA cana aia de apa FIX pe mine. Respectiv, FIX intre picioare.

Ma ridic ca ars, la PROPRIU, injur de toti mortii, ma pun in genunchi si incep sa sufar cat de tacut puteam. Tot barul, va imaginati, se uita la mine cum eram din ce in ce mai rosu si transpirat. In timp ce eu MUREAM acolo, chelnerul se ocupa sa imi salveze mobilele si sa stearga masa…super util…

O, voi, tipilor, imaginati-va o cana de apa FIARTA, FIX pe penis. Va cam doare, huh? Deci la cea mai mica atingere, URLAM, simteam ca FRIG. Dupa ce mi-am mai revenit nitel, m-am dus la baie, sa vad de o mai AM sau nu.

Hmmm…cum sa va zic eu voua sa nu fiu prea vulgaro-anosto-plastico…partea buna este ca EXISTA! Partea proasta este ca era rosie ca un RAC pus la fiert. M-am apucat sa suflu, ustura de-mi venea sa URLU. Cand m-am intors, tot localul se uita cu mila la mine, cred ca aveam o figura de catzel plouat, batut…si castrat.

La masa mi-am pus GHEATZA pe si in pantaloni. Va dati seama ce glume au urmat…

Eu injuram “Sa-mi bag ****, ce usturaaaaaaa!!!” replica “Alex…eu in locul tau as renunta la injuratura asta…fii si tu mai realist, ce naiba!!”

SAU, m-am intrebat eu (vezi postul anterior), “What would JESUS do, in situatia asta?!!?” replica “Ar intoarce si celalalt obraz!”

Sau…. “ALEX, de cand n-ai mai fost tu atat de…mmm…hot? :D “

Sau… “Alex, tot esti tu nitel sado-maso…bucura-te! Experimentezi noi senzatii!” si altele, pe aceeasi tema…

In mod normal as fi ras si glumit si eu pe seama mea, dar muream.

Pentru a raspunde la intrebarea nepusa, da, este o.k. acum. MERCI!

Mergeti in Switch daca vreti senzatii tari!

2 thoughts on “Acum ii inteleg pe condamnatii din perioada Inchizitiei…”

  1. mdeaa… cam PREA TARI SENZATIILE, as completa ceea ce ai zis: ” Mergeti in Switch daca vreti senzatii tari, numai pentru profesinisti!” :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>