Oamenii vazuti ca o lista

Tot la Sibiul, in lungile-ne dialoguri, ne-am pus intrebarea “cati oameni am cunoscut de-a lungul acestei existente”.

Exceptand colegii de clasa that is, cei cu care am vorbit doar in timpului scolii generale/liceului/facultatii/master-ului, ulterior devenind necunoscuti/neinteresanti.

Evident, este al dracu’ de greu sa stau sa-i numar. Pe multi nu i-am vazut decat de cateva ori. Am, for example, numai in mobil cel putin 15 persoane care presupun ca au fost indeajuns de interesante la momentul respectiv pentru a-i trece acolo, insa, cu timpul, sa mor de mai stiu cine sunt si ce rol au avut in viata mea. Probabil nu destul de mare de i-am uitat.

En fin. De astazi voi incepe sa scriu pe o mare lista electronica oamenii de-i cunosc. Cum aflu pe cineva si port un dialog cat-de-cat misto, cand ma influenteaza in vreun fel sau altul, il/o trec pe acea lista. In paranteza, voi descrie f.f. pe scurt cine este acea persoana, cum m-am simtit in prezenta ei sau ce ganduri am avut.

Astfel, peste cativa ani, voi putea sa numar, sa vad ce fel de oameni pestriti am cunoscut, sa vad cum am evoluat/involuat, schimbari de atitudine, cu cati dintre ei am ramas amic/prieten etc. Ii voi scrie si pe cei de acum, cu care comunic frecvent.

2 thoughts on “Oamenii vazuti ca o lista”

  1. daca reusesti sa faci lista asta, sa imi spui si mie cum ai procedat…
    ma gandisem si eu intr-o perioada sa fac o astfel de lista pe o ciorna dar pana la urma am lasat ideea intr-o balta a uitarii…pana sa-mi aduc aminte acum de ea, citind randurile astea…

    :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>