O alta idee de blog

Ce ar fi ca cineva sa faca, zilnic, un review al unui blog, luat TOTAL random din comunitatea din ce in ce mai mare de blog-uri?

Cu link catre pagina respectiva, evident. Un post sa sune ceva de genul:

“Astazi am dat peste blogul numit x.wordpress.com Este tinut de o tipa de 22 de ani, din Galati. Fata scrie destul de misto, are cateva posturi chiar interesante, recomand sa-l cititi pe ‘y’ si pe ‘z’. Cam bate pasul pe loc pe anumite aspect cum ar fi…. si are niste foto chiar o.k. Nota 7,5 din 10”.

O treaba de genul asta, evident insa, mai amplu, eventual si cu screenshot-uri/fotografii. Eu unul, as citi. Prin intermediul lui, as gasi, poate, ceva chiar tare. Ideea este sa NU se piarda din obiectivitate.

4 thoughts on “O alta idee de blog”

  1. păi şi de ce nu te apuci să faci? mi se pare o idee interesantă. chiar cred că aş putea cu o anumita frecvenţă să postez şi eu review-uri. :)

  2. ze evil creative genius strikes again. so, te apuci sa il fac? daca vrei sa faci chestia asta poate ai nevoie de colaboratori :D :P (pick me pick me ha haa)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>