O intrebare interesanta…

De curand am fost intrebat o chestiune care mi s-a parut super tare… Mi se pare ca aceasta intrebare trebuie adresata iubitului/iubitei (in primul rand), dar ca poate fi adresata de asemenea oricarui prieten/prietene. Ca MASOARA, intr-un fel, legatura dintre doi oameni.

Intrebarea suna ceva de genul…

“Alex, tu consideri ca as putea sa-ti spun o singura fraza care sa te faca sa te simti atat de dezamagit/distrus/praf/trist de mine sau din cauza mea, incat sa fii capabil sa vrei/sa simti sa nu ma mai vezi niciodata? Si invers, consideri ca TU ai fi capabil sa-mi spui o singura fraza care sa ma faca sa renunt total la tine?”

Intrebarea mi se pare foarte misto, specificat fiind faptul ca se adreseaza doar iubitilor/prietenilor buni, care, prin definitia relatiei lor fata de tine, nu vor dezamagi cu fraze prea ordinare/jignitoare. Daca stai sa te gandesti, este o intrebare super-super tare.

Si da, am realizat ca ea NU ar putea (prea usor) sa zica o singura fraza care sa ma faca sa imi iau campii…desi eu poate…as putea. (sorry! Told ya! :) )

3 thoughts on “O intrebare interesanta…”

  1. @Aflunreabix: Ascult-o pe “O Picatura”. Are MARE drepatate, hahah… Acu’ fara misto…daca cineva (o tipa) mi-ar zice asta…nu as avea NICIO problema. Mai ales lately…pf. :) Mai degraba poti lovi un om la nivel mai profund, de genul…”dintre toti cei pe care i-am intalnit, tu intelegi cel mai putin ceea ce SUNT cu adevarat…”. O treaba de-astea. :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>