Poze si impresii lansare World of Warcraft – Wrath of Lich King – Diverta

Am ajuns la 10 fara 20 in fata la Diverta Magheru, nu mi-a venit sa cred. Erau gen 200 de oameni care stateau oranduiti, in stanga magazinului, asteptand sa intre la ora 12 sa cumpere jocul. In fata lor – cordon de oameni de ordine. Cei de la coada erau serviti cu ceai fierbinte sau cafea.

Ulterior aveam sa aflu ca o parte din coada era formata inca de la 8 si putin, cand ajunsesera oficialii Diverta in magazin. Poate si de mai tarziu.

Am intra eu si cu Bruno (prieten jucator si el pasionat – n.r.), dupa ce ne-am legitimat, alea-alea, trecut sub o poarta stil World of Warcraft, cu postere, poze. In vitrine, LCD-uri ce rulau imagini din joc/introducerea din noul add-on de s-a lansat la 00:00.

Inauntru, plin de presa cum NU am mai vazut la un simplu eveniment lansare de produs. Bloggerime (vazut Alex Radescu si Piticu – cei mai activi de pe-acolo), televiziuni la GREU (ProTV-ul, Prima, Antena etc.), camere foto, cred ca cel putin 100 de jurnalisti.

Rafturile din fata pline cu jocul – 3.000 de bucati. Oficialii Diverta mi-au zis ca se asteapta sa vanda cel putin 2.500 in seara respectiva. Rectific ce am scris in post-ul anterior – in prezent in Romania, conform NOULUI director de achizitii de la Best Distribution, ar fi numai in Romania 35.000 jucatori activi.

Dupa o prezentare a jocului tinuta de cei de la Best Distribution, cei de la Diverta si de Marius Niculae, mare jucator, mare valoare – a rostit trei fraze si i-a obosit neuronul…-, am sarit sa scot si eu o stire, sa mai fac cunostinta cu aia pe acolo bla-bla.

La ora 12, pentru a nu o mai lungi, am iesit nitel afara fix inainte de a da drumul lumii. Erau circa 1.000 (O MIE) de oameni care se aglomerau afara in asteptarea add-on-ului. Ca o comparatie, la lansarea iPhone in Romania DACA au fost 100.

Ce m-a uimit a fost faptul ca NU erau doar pusti cu acnee, cum imi imaginam eu, ma rog, ci am vazut si oameni la COSTUM, oameni in toata firea, care se contopeau cu adolescenti.

I-au lasat sa intre in pachete de cate 10, pentru a nu se inghesui, va dati seama… In rest…las sa vorbeasca pozele.

PS- JOCUL costa 140 de lei si, in varianta speciala, 300 de lei.

4 thoughts on “Poze si impresii lansare World of Warcraft – Wrath of Lich King – Diverta”

  1. ma gandesc ca daca ar organiza o nebunie de genul asta pentru lansarea Diablo 3 as intra si eu in multimea aia mare de oameni. dar WoW… not feeling it.
    uitandu-ma la pozele facute de tine mi s-a parut o lansare cu multe peste cea a iPhone 3G, in termeni de organizare si agitatie; si nu spun asta pentru ca au fost de 10 ori mai multi oameni decat la Orange Concept Store.

  2. Ca organizare a iesit foarte bine, lume multa – ma asteptam, agitatie, discutii despre tot felul de aspecte din joc si despre joc, a fost frumos.
    Ce nu am vazut si ma asteptam au fost surprizele (inafara de un poster bonus nimic special – J!nx ar fi fost cool cu niste produse) si un ceas-cowntdown pentru ora 00.00.

    In rest a fost ok.

  3. @Ionut – Clar mult peste iPhone 3G…dar si pretul este diferit. :) Chestie de gust daca preferi Diablo sau Wow…

    @Versus – Eu unul ma asteptam sa vad si niste oameni (a se citi “maniaci”) in costume! :D Era doar unul cu un scut si o sabie, hahah!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>