Un caine n-ar trebui sa fie ceva mai entuziasmat…?

Azi, cand m-am intors acasa am vazut, pentru a `n`-a oara cand ajung mai tarliu, un caine. Unul alb, foarte fluffy, asa, simpatic rau, cu al sau stapan. Tot timpul stau in fata blocului unde locuiesc.

Eu ii suspectez ca sunt cuplati. Pe bune. Deci de fiecare data stau FIX in acelasi loc, de fiecare data el vorbeste la telefonul mobil (omul, nu cainele…), in timp ce insul mic si alb si fluffy sta, NEMISCAT, la fix aceeasi distanta de stapan, intr-un acelasi unghi.

Sta pe labele din spate, si urmareste cu foarte mare atentie ce se intampla in jur, dar cand trece cineva, se uita nitel, apoi, parca timid, lasa botul in jos, in cel mai…umano-adorabil mod cu putinta! NU se misca deloc, este CEL mai CUMINTE caine de-l cunosc. Nu cred sa aiba un an, ma astept sa se agite foarte mult, sa fie jucaus, dar el doar sta…acolo…infipt in ciment si foarte intelept. Nici macar nu da din coada.

M-am uitat azi lung, asa, la el, s-a uitat la mine-n ochi apoi foarte sfios, si-a intors capul, putin intr-o parte si a tintit asfaltul.

Il suspectez ca ar putea sa fie vreun print/printesa (nu-i stiu sexul) transformat in caine. Si ca stapanul poate este zmeul cel rau ce-l pazeste, pana mea…

Data viitoare, sper sa am aparatul foto la mine, sa-l fotografiez chiar pe dansul… Super funny. :)

white_dog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>