Churrascaria Carnivore (mai nou fac si review-uri restaurantelor…)

Ieri fusei cu iubita-mi la numita CHURRASCARIA CARNIVORE, intrucat am simtit ca mi-a intrat salariul meu impresionant, care este secret, evident, si aveam chef ambii de o iesire in oras mai…altfel.

Churrascaria autohtona imita pe cele din Brazilia unde, pentru cei mai putin cunoscatori, se cumpara un meniu si, in functie de valoarea meniului, esti servit non-stop si cat iti doresti cu `n` feluri de carne, aduse in tepuse la masa. Salatele si cartofii, pilaf si desert la discretie, bufet suedez.

In Brazilia, as far as my parrents told me (care au avut grija sa-mi impuie capul cu tot felul de povestiri de acolo inainte sa plec, ahem…), super aglomerat intr-o churrascarie, alergau chelneri pe acolo cu tepuse, tone de carne, se lua si acasa, bla-bla.

Carnivore asta a noastra, situata undeva pe la podul Baneasa ascunsa bine de tot, cand furam noi era super goala. Rezervarea facuta de mine era undeva in penumbra, langa o fereastra ce dadea spre lac, in tot localul fiind doar inca alti 5-6 clienti. Sala foarte mare, arata misto, spatios, cu flori, bla-bla.

M-am zgariat nitel pe ochi cand am vazut ca daca am fi venit MARTI am fi avut BERE GRATIS si daca am fi mers JOI, am fi avut VIN gratis. Deciiii…recomand marti sau joi sa mereti.

Ca preturi – O bere la 0,5l, CIUC – 12 lei. O apa minerala – 7 lei (la 0,25). Vinul nu mai zic…se dadea la fiole cu preturi exorbitante.

Un meniu, ce includea SAPTE feluri de carne m-a costat 75 de lei. Ei i-am luat un meniu MARE, de 90 de lei, care includea UNSPREZECE feluri de carne.

ChurrascariaIdeea era ca, teoretic, puteam sa comandam cate tzepuse de carne doream in banii astia, iti dai seama, n-am mancat ambii o zi intreaga, ca romanii, asa… :D Plus ca am luat de la ea cele 4 feluri de carne care nu erau incluse in modestul meu meniu de doar 75 de lei.

Am fost insa cretini si ne-am indopat, inainte sa vina carnea, cu salate (vreo 6 feluri), cartofi wedges, muraturi super bestiale si deja cand venea meniul propriu-zis, eram semi-satui.

Ca feluri de carne – ceafa de porc, muschiulet de vita, cocoasa de vaca, aripioare de pui, pastrama de vaca si porc sau carnaciori. Toate super interesante, bune, unele cu mujdei deasupra sau alte condimente, altele doar sarate dar f. bune.

Atmosfera este misto, muzica foarte incet data dar suficient cat sa auzi ca aia cantau in portugheza (limba pe care o cunosc cat de cat, evident). Am intrat in vorba cu chelnerul, in stilu-mi propriu, i-am aflat cat ne aducea tepusele jumatate din trecut, daca a fost in Brazilia, ce apreciaza la o femeie, cati angajati au, de cat timp exista….and so on. :D

Am plecat ghiftuiti, aveam si eu, pentru a putina oara in viata chiar si nitica burta, ma simteam baron local, dominam tot! Am luat taxi-ul, comanda facuta de chelner.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>