Top sexy rock (erite) :D :)

K, as I promised, mai jos in umila-mi opinie top 10 tipe de canta hard/heavy/musical metal, in functie de cat de secsi este ele (respectiv voce, aparenta scenica, fizic etc.). Evident, ca si la tipi, NU voi include tipe gen…pana mea..solista de la Evanescence sau penibila de Avril Lavigne & other fake rockers.

So…

10. Goes toooo…. LIV KRISTINE, fosta solista a Theatre of Tragedy

De ce? Intrucat are o voce super feminina, a cantat cu Cradle si cu alte formatii, a scos cateva compozitii chiar misto cu Theatre si are miscari super senzuale.

9. Goes toooo SHARON DEN ADEL de la formatia numita Within Temptation

Ne place de Sharon mai ales datorita costumatiilor feminine, foarte diferite de la concert la concert, o voce nu atat interesanta cat potrivita cu ceea ce canta si datorita unor melodii precum Mother Earth, Enter sau Dark Wings.

8. Loc ocupat deeeeee MARIA BRINK, de la formatia numita In this Moment

Place la ea ca-i blonda (tupeu…hahah) si atitudinea punk-rock de pe scene, se agita f. mult, secsi.

7. Locul fiind ocupat deeeee ANETTE OLZON, de la Nightwish

Place la ea ca a avut nevoie de niste tupeu sa ia locul Tarjei, ca face fatza din ce am citit pe net, ca NU o imita pe cea din urma, avand un stil propriu, nitel mai pop dar…mere.

6. Este ocupat de MONIKA PEDERSEN, de la numita formatie Sirenia

Are o voce absolut bestiala care contrasteaza dar este si complementara cu a solistului, niste melodii misto, feminina.

5. Goes toooo LAUREN HARRIS – formatia za same

Fiica lui Steve Harris de la Maiden, are o voce destul de liniara, dar fata are atitudine si arata uo-key, inca tanara (nascuta-na `84), mai are timp sa progreseze, promite cate ceva.

4. Merge laaaa LADY ANGELICA – de la Forever Slave

Doar ca arata f. misto…. :D

3. Mere laaaa Christina Scabia - Lacuna Coil

A cantat si cu Megadeth , a venit si in Romania (super spectacol), traieste si urla pe scena, seamana si cu o pretina de-ale mele. :D

2. Locul doi merge, binemeritat laaaa MARIANGELA DEMURTAS, Tristania

Intrucat este o formatie bestiala, care m-a salvat in Canada (am ascultat 9 luni obsesiv Tristania…), intrucat este feminina, ma inspira si aaaa….sexi?!?

1. And the first one goes (aplauze!) catreeeee SIMONE SIMONS, de la EPICA

Hellllllll…. YEAH! :D si atat. A. si Epica. Listen to her.

Pentru locul 0…puteti veni, in time, cu sugestii. Facem top 11. :D

Puteti vizualiza si top…aaa….rockeri, hahah! :D

6 thoughts on “Top sexy rock (erite) :D :)”

  1. Ca si topul celor mai sexy cantareti nici acesta nu are vreo legatura cu a fi sexy sau nu. Ca iti place vocea lor sau formatia la care canta nu prea spune nimic despre cat de sexy sunt, nu-i asa? Iar expresia fake rocker vis-a-vis de real rocker e la fel de valabila ca aia cu manele de calitate si manele naspa. Nu stiu ce valoare au Evanescence si Bon Jovi pe rock-o-meter, nu stiu de ce nu pot fi catalogati drept rockeri fata de teen sensation care este solista de la Nightwish si tot nu inteleg de ce Johnny Depp este pe primul loc in top. Este pentru ca e un REAL rocker sau pentru ca a jucat in Piratii din Caraibe?

  2. Incep cu finalul :D Piratii din Caraibe kinda sucked…si oricum, pe primul loc la tipi l-am pus pe Jim cel Morrison…Depp e acolo intrucat am eu o slabiciune (gay, stiu…:D) pentru ‘mnealui… Da, topurile, evident si dupa cum am si spus, sunt 90% subiective, nu am facut sondaje de opinie si nici n-am angajat pe cei de la Gartner sau IDC sa faca studii… :) Oricum, per total, consider ca si tipele si tipii de-i pusei ARATA cel putin bine, CANTA cel putin bine si au si o ATITUDINE (ai ghicit!) cel putin…buna. Thanx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>