Unul din patru romani cica fac sex la serviciu. Intrebarea mea este…unde?

Sau alt comunicat “de business” primit pe redactie. Maine insa, il veti putea citi in Libertatea integral si serios. :D

Un roman din patru a facut sex la locul de munca, iar dintre acestia 3% au recunoscut ca au fost nevoiti sa faca sex la job cu persoane din afara companiei pentru ca din diferite motive nu aveau un alt loc in care sa faca dragoste.

Treaba asta nu ma surprinde neaparat…Eu as fi intrebat insa UNDE, IN CE LOCURI au facut sex cei 25%? Pe biroul sefului, sub birou, in baie…

Sondajul arata ca peste 60% dintre respondenti ar face sex la locul de munca daca s-ar ivi ocazia.

Daca este in pauza de masa, eu chiar as recomanda asta…Te relaxeaza, iti va placea si mai mult locul de munca, etc.

Dintre cei care ar face, sau care au facut sex la birou, 70% sunt din mediul urban restul de 30% au domiciliul stabil in mediul rural.

Cei de la tara care ara campul si fac sex printre spicele de grau…se cheama ca fac sex la locul de munca, sau in natura? Hmmm…

Pe primul loc in topul persoanelor care au facut sex la birou se afla Bucurestiul cu un procentaj de 65%.

:D

In Occident s-a consatat ca aproximativ 70% dintre angajati au avut cel putin o data relatii intime cu o persoana de la locul de munca. Mai mult, 22% din relatiile intime pornite la serviciu, sfarsesc potrivit statisticilor internationale prin casatorie.

Na, sex ti-a trebuit!??! NA!

Aceste date au rezultat in urma unui sondaj de opinie realizat in perioada 1-2 septembrie pe un esantion de 2874 de persoane.

4 thoughts on “Unul din patru romani cica fac sex la serviciu. Intrebarea mea este…unde?”

  1. nu stiu din ce baruri, lounge-uri sau spelunci au fost selectate esantioanele, dar ar insemna ca 1/4 colegi din biroul meu sa-mi fi ocupat baia, sala de meeting sau bucataria in timp ce eu imi faceam de cap cu treburile de birou.
    acum as putea sa cred ca echipa care a realizat sondajul pe teren a fost formata din tipe cu alura pitzi in fata carora indivizii incercau sa “show off”. si asa s-a ajuns la rezultate spectaculoase si toata lumea implicata are de castigat.

  2. Vezi, d-aia tre sa le dai oamenilor de munca. Sa nu se gandeasca la prostii in timpul programului. In presa si sa vrei si n-ai timp sa faci sex la birou :)).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>