Joaca de copii

Castelul, Leapsa, De-a v-ati ascunselea, Ratele si Vanatorii, Tara, tara, vrem ostasi!!! Pe cineeeee? (oh GOD, nu pe mine, NU pe mine!) Pe Aleeeex (SH*T!!!), Frunza, Lapte Gros (da, nici atunci nu eram mai solid!:D) Tzomanap (asta era chiar CULT!)!

Apoi, erau jocurile “erotice”! ;) De-a mama si de-a tata! (fuck, de as fi stiut eu atunci ce inseamna, hahaha), De-a DOCTORUL (si stateam lesinat, asa, si vecina mea se juca cu mana mea, imi punea garou si-mi facea injectii cu seringi fara ac…frumos, frumos…:D). La scoala, “De-a batutul baietilor”, si noi stateam, ca era frumos, chit ca mi-am primi de la Bianca (o mai stiu si acum, s-a facut super femeie peste vreo 11-12 ani ) la rigle in capatzana de nu se poate.

Fotbal, unde, tot timpul si invariabil voia si cate o tipa sa se joace cu noi. O primeam, pentru a ne dovedi “barbatia” si talentul. Plecam insa schiloditi.

Baschet, in fata scolii, sub privirile admirative ale fetelor care se uitau pe geam si mai strigau, din cand in cand “Bravo Aleeeex!”. Pfa, ma simteam REGE!

Desenele animate de la 19:00 (Sandy Belle, Aventurierii Spatiului, Serifii Stelari etc.) si apoi iesitul in fata/spatele blocului si vorbit cu prietenii despre ultimul episod!!!

Jocuri pe computer, cand nu imi lua mama cheia (!!!) de la unitatea centrala (un 386) – Monkey Island I, Prince of Persia I, Pushover, Elite, Golden Axe, Populus, Sam`n`Max Hit the Road, Legend of Kyrandia sau X-Wing. Multe le jucam la Sergiu, care avea doar un 286. :) Eram mandru.

AZI:

Messenger – a te da cine nu esti si a-ti atribui o varsta cu vreo 3-7 ani mai inaintata. Dupa gust. A, si jocuri pe computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>