Cum sa te faci praf in Vama Veche

…sau oriunde, ca veni vorba…fara sa ti se faca rau, distrandu-te foarte mult si ieftin. FOARTE ieftin…

Se ia una bucata pepene. Rosu. Marimea nu conteaza, nici istetimea, pepenii fiind recunoscuti ca avand un IQ foarte-foarte mic. Dupa gust.

Trebuie sa mergeti la farmacie si sa cereti o seringa. Daca sunteti in Vama, cum a fost cazul nostru, in mod sigur tipa de la casa va considera ca o vreti pentru droguri si, amabila, va va spune ca nu aveti nevoie de una foarte mare… “Ba da, de fapt…avem…nu este ceea ce pare!” “Da, copii, copii…lasati, uite, v-o dau pe asta mai mica…” “NU, pe BUNE…vrem pentru altceva…”. Dupa cateva dialoguri, am reusit sa cumparam o seringa.

Dupa care, ingredientul cel mai important – o sticla de 0,75 de vodka. La fel, dupa gust.

Se ia pepenele cumparat anterior si se pune la rece vreo ora. Gasiti voi un frigider, un dus cu apa rece, o fantana, o persoana care sa sufle in el cateva ore, ma rog.

Dupa acea ora, se face dop la pepene. Ceea ce noi am omis, dar voi faceti asta…

Se ia seringa, se infige in vodka si se trage lichid in ea, dupa care, in diverse puncte ale pepenelui se insereaza vodka. Adanc si dureros. Puternic. (vezi filmuletul)

Dupa cum ziceam, noi am omis sa facem dop, moment in care dupa vreo 5 intepaturi, incepea sa tasneasca vodka inserata anterior, prin alte gaurele, faza la care trebuia ca unul dintre noi sa se “jertfeasca” sa puna gura pe gaurele de unde tasnea vodka, sa nu lasam pretiosul lichid (cu gust de pepene) sa se risipeasca.

Am pus cam 3/4 sticla, restul se bea, in diverse combinatii cu diversi oameni…Noi, pentru o moarte mai rapida, am baut cu Coca-Cola.

Apoi se ia pepenele frumos, se sterge de rani si vodka scursa si se pune iarasi la rece, la macerat. Dupa circa o ora, timp in care puteti face absolut orice (deci NU, dar NU trebuie sa stati neaparat cu ochii lipiti de pepene!!) se scoate obiectul si se mananca. Absolut normal. Felii.

Are un gust bestial, se simte si vodka dar nu foarte mult, fix cat trebuie pentru a nu te deranja. Combinatia este absolut bestiala si feeling-ul [youtube=http://www.youtube.com/watch?v=1sdzgRLjrDk]de “muama, ce am facut noiiiiii, pfa, estem geniali!!!”e de neegalat.

Bon appetite!

PS-filmul este productie proprie…:)

2 thoughts on “Cum sa te faci praf in Vama Veche”

  1. Dintr-o mare lene de a face altceva am decis sa ma indur de cititorii tai care poate se uita la posturi mai vechi, sa te dau de gol si sa zic ca nu prea te-a incantat pepenele ala..ideea da, rezultatul NU…isi pierde orice gust..devine gretos si l-ai abandonat repede in favoarea altor delicatese :) …comment intarziat cu un an, stiu…niciodata nu e prea tarziu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>