Poison

Beau din cana ta, te superi? Nu. Nu te superi fireste. Eu ti-am facut cadou cana… Dar, ai o privire atat de puternica, cand tremuri si ai miscari bruste si stapanite fortat, ca niste frisoane din frumosul fricii tale si lacrima.. lacrima din coltul ochiului drept, ce bate spre obraz, parca se uita in jos la departare si nu are curaj sa cada. De ce te uiti asa? Chiar asa te poate supara faptul ca beau din cana ta?

“Aia era otrava mea.”

Alexa si ceaiul

2 thoughts on “Poison”

  1. revenim la comentatul fotografiilor. O tipa miroase o ceasca cu un lichid si o lingurinta sau o bucata de metal in ea. tipa are esarfa si par si profil si 4 degete la o mana. E frumos raspunsul de final insa, ca esti o fire romantica “ce p**a mea” (am incheiat citatul)

  2. revenim la comentatul fotografiilor. O tipa miroase o ceasca cu un lichid si o lingurita sau o bucata de metal in ea. tipa are esarfa si par si profil si 4 degete la o mana. E frumos raspunsul de final insa, ca esti o fire romantica “ce p**a mea” (am incheiat citatul)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>