Castigatorii Kinofest 2009

A treia editie Kinofest, singurul festival international de film digital din Romania, s-a incheiat sambata la The Light Cinema cu Gala de premiere a filmelor castigatoare. Astfel, pentru fiecare din cele 3 competitii de film (fictiune, animatie si micromovie) a fost desemnat cate un film castigator, fiind acordate si cateva premii speciale.

Dintre cele 31 de filme inscrise in competitie de filme de fictiune, juriul a decis sa acorde titlul de Cel mai bun film de fictiune Kinofest 2009 filmului Como Conoci A Tu Padre al lui Alex Montoya din Spania. Filmul care a castigat competitia de animatie Kinofest 2009, dintre cele 82 de filme aflate in concurs, este Anhalter, realizat de Daniel Hopfner din Germania. Iar la sectiunea Micromovie filmul castigator a fost Waiting Chairs, realizat de Ashwin Inamdar din SUA, acesta fiind ales dintre cele 52 de filme aflate in competitie.

K, pentru cine este interesat sa le traga de pe ODC/Torente cumpere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>