Intrebarea Zilei

Ce ti se pare tie usor de indeplinit si altora foarte greu? Ce iti vine tie NATURAL sa faci/zici/implinesti si altora le vine greu si chiar te invidiaza, intr-un fel, pentru ceea ce tu reusesti atat de usor?

Gandeste-te eventual la unul dintre TALENTELE tale, cultivate in timp sau pur si simplu care au venit “de-a gata”, din nastere.

Raspunsul meu:

Sa socializez in orice situatie, aproape cu oricine, foarte usor. Sa comunic fara sa fiu in vreun fel intimidat cu aproape orice fel de persoana, indiferent de statut social, varsta sau alte lucruri pe care altii le-ar considera bariere.

8 thoughts on “Intrebarea Zilei”

  1. Hihi :D Ce tare intrebare. Paiiiiiii….Sistemul de aparare si regenerare psihica :P
    Ah! si informatiile pt “o viata sanatoasa” (medicina, nutritie, shit like that) pe care creierul meu le retine natural

  2. Am o sugestie AlexAlex cu intrebarea zilei, si anume sa ii pui fie si o porecla zilnic (cum ar veni un rezumat intr-un cuvant al intrebarii, gen “Intrebarea zilei-talent”) fie un numar de ordine ceva. Unu din motive ar fi ca atunci cand vezi ca a mai comentat lumea sa stii pt care exact. huh, ce zici?

  3. Ihi, da, si treaba de regenerare ar fi unul dintre talente…mda…dar nu`sh daca e mai mare decat sociabilitatea la mine…hmmm…(emoticon de gandire cu degetul sub barbie). Dap, ar fi intr-adevar bine sa pun si un indicativ pt intrebarea zilei.
    Oricum, de intrebari nu o sa duc lipsa vreun an, la cate am si am avut in creier, heheh! :D
    A, Antichrisis e arta.

  4. satanistilor….uuuuuaaaaa….
    buna sugestia padurii defrisate…
    ma bag si eu la intrebarea-raspunsul asta…pai sistemul meu magnific de a memora si de a uita…pot sa invat pe de rost chestii carora nu le gasesc nicio logica (ex. schemele alea pe 2 pagini de la electronica, din care nu intelegeam absolut nimic, dar pe care le puteam reda perfect din memorie, dupa ce le transcriam de 2-3 ori). Dupa examen dadeam delete si chiar uitam total. La fel pot da delete oricarei chestii despre care consider ca nu-mi mai foloseste – de la scheme electrice pana la oameni. :)

  5. cu primul tau raspuns sunt cal de acord, dar cu al doilea?!come on…nu zic ca esti in extrema opusa dar nici nu cred ca e unul din punctele tale forte…
    ce e Antichrisis?

  6. Antichrisis iashte o formatie de prin 1995-2005, a scos 3 albume si suna demential. Voce feminina & masculina, e culutza, ascultam mult cand eram in Canada, am revenit la vechile-mi formatii. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>