Sinucidere

E o.k. Daca chiar vrei sa te sinucizi…do it!
Dar fa-o in puii mei cand te asiguri ca nu esti EXTREM de egoist!
Daca o faci cand ai un copil de 1-2 ani, ajungi FIX in the NINTH CIRCLE OF HELL!!!!!!!!! (bine, daca ar exista, ceea ce nu este cazul, dar oricum…in situatii de-astea as fi de acord sa se infiinteze…cumva)

Daca te sinucizi asa…cand nu ai decat 2-3 rude indepartate…n-ai prieteni and shit like that…mai treaca-mearga. Dar Madalina asta cea Manole a parasit Universul asta total penibil si a distrus ceva ce ar fi putut fi fain.
Nu merita respect si nu merita mai mult de MAXIM o ora ocupata in principalele canale TV. Astia dau non-stop despre moartea ei.
Nu merita.
Egoista. Ah…si i-ar fi zis cica sotului si ca “se simte urata”, in SMS-ul de adio. Frate, ASTA primeaza pentru tine?!
!@)(##*&)@!*%$!@&_)!!!!

9 thoughts on “Sinucidere”

  1. AncAnca, scoate-ti … Luna de deasupra capului, umbra ei planeaza grav!
    Prima parte este o chestiune general…valabila. Pornita, intr-adevar, de la stirea cu MM.
    A doua parte se bazeaza pe ce zic astia la TV, care citeaza niste surse ce par sigure/nu e barfa…a murit for sure, si a murit prin sinucidere. Zice medicii legisti care isi facura treaba.
    Daca nu mai avem incredere DELOC in mass-media…puii mei.
    Ma las de job! :D

  2. Doamne ce urat Alex! Cum poti sa judeci un om fara sa stii, cand e vorba de ceva atat de grav?! Evident ca nici eu nu sunt de acord cu idea de sinucidere cand ai un copil care depinde de tine, dar de aici si pana la a spune ca nu merita nimic s.a. ?!!!

  3. Alex, INDIFERENT ce problema/probleme ar fi avut, EXISTA rezolvare! Psihoterapie/divort, blabla. NU sinucidere, cand are un copil mic de crescut, care acum o sa evo/invo-lueze fara mama. My oppinion…a fost o lasa/egoista si a murit super urat.

  4. Alex, cu acest post ai nascut in capul nostru multe controverse referitoare la fiinta ta.
    Cred ca o sa iti mai adaug o eticheta in capul meu….ceva preconceput…o sa ma gandesc:D

  5. ” fa-o in puii mei cand te asiguri ca nu esti EXTREM de egoist!
    Daca o faci cand ai un copil de 1-2 ani, ajungi FIX in the NINTH CIRCLE OF HELL!”
    Bineînţeles că autorului citat mai sus nici nu-i dă prin cap că dacă unui om îi vine s-o întindă de pe lumea asta inclusiv cînd are copii, păi o fi ajuns deja Hell-ul pe capul lui…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>