De ce sa NU mergi la intalniri!

Va PASTE un mare pericol, daca iesiti din casa pentru a va intalni cu oameni!!! Fii atent(a) ce s-ar putea intampla!!!

Citez de aici, dintr-un fel de…”psiholog” crestin…or something.

“Nu accepta să mergi la întâlniri

Anterior am scris un articol despre daunele pe care le aduc întâlnirile tinerilor care încem să le practice sub pretext că vor să se cunoască unul pe altul şi să dezvolte o relaţie. Aici aş mai vrea să adaug că de multe ori tinerii cred că mergând la întâlniri, petrecând timp împreună, în felul acesta în inima fetei sau a băiatului creşte acelaşi sentiment. Dar de cele mai dese ori nu este aşa şi ei rămân foarte dezamăgiţi şi disperaţi de lipsa de reciprocitate în dragoste. De aceea nu este bine să mergi la întâlniri. Dacă eşti băiat şi ţi-a pus Dumnezeu în inimă dragoste pentru o fată, în ziua când ai toată siguranţa şi libertatea că doreşti să-ţi fie soţie, mergi să o ceri în căsătorie. Dacă eşti domnişoară, nu accepta decât o singură invitaţie la întâlnire şi dacă atunci nu ai fost cerută în căsătorie, nu accepta a doua invitaţie. De ce să laşi să crească în inima ta sentimente care apoi nu vor fi împărtăşite şi care îţi vor aduce durere.”

4 thoughts on “De ce sa NU mergi la intalniri!”

  1. :)) Ala-i cu diploma de la Tibiscus sau Dimitrie Cantemir … sau te miri ce mai universitati fantome … cat despre crestin … =))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>