Rezultate financiare Cosmote pe trimestrul trei – cresteri cam peste tot

Operatorul o duce bine. Cam cel mai bine so far, dintre ceilalti… 6,6 milioane clienti! ;) E ceva.

Veniturile COSMOTE România au depăşit 310,4 millioane de Euro în primele nouă luni ale anului 2009, în creştere cu 52,6% comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut. În acelaşi timp, în al treilea trimestru, compania a înregistrat venituri de 107,4 milioane de Euro, în creştere cu 24% faţă de al treilea trimestru al anului 2008. Veniturile din servicii au înregistrat un avans de 14,7%, comparativ cu un declin de aproape 20% estimat pentru întreaga piaţă (excepţie COSMOTE).

În Q3 2009, valoarea EBITDA s-a situat la 19,1 milioane de Euro (în creştere cu aproape 45% comparativ cu acelaşi trimestru al anului anterior). În primele nouă luni ale anului, COSMOTE România a înregistrat o creştere de peste 4 ori a valorii EBITDA comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut, până la 54,9 milioane de Euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>