…alta problema…

Nu pot sa pricep cum unii oameni pot sa se uite in oglinda si sa TRAIASCA BINE cand sunt constienti ca sunt inutili societatii, ca nu fac nimic PERFECT, nu inteleg cum unii oameni pot sa traiasca si sa ACTIONEZE mediocru.

Vad PREA MULTI oameni din presa TOTAL neinteresati de ceea ce fac, vad oameni in presa care trag de vreme, nu se implica, nu se agita, nu vor sa se depaseasca si sa faca cu ADEVARAT ceva misto. Fratilor, daca nu va place ceea ce faceti…de ce va mai pierdeti vremea?! Nu numai ca va f*teti voi existenta si nervii, dar nici nivelul mass-media nu creste in Romania!

Si asta este valabil in cam orice industrie. Nu inteleg cum un om se poate duce la munca, nu face mai nimic, isi ia niste bani (cam deloc) munciti si pleaca acasa, zambind. Pf. Inutilitati sociale.

One thought on “…alta problema…”

  1. este arhi mega bine ce zici…pana la un punct. si anume punctul generalizarii. nu ai de unde sa stii ce mai fac toti oamenii aia in timpul liber; poate fac chestii mai utile societatii decat o stire despre noua branza lansata de Badea SRL. si apoi….cine estem noi sa judecam inutilitatea? Prin prisma a ce? subiectivule! tz tz tz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>