Restaurantele chinezesti suck BIG time

Cel putin la nivel de ANGAJATI! Nu, nu generalizez, dar din vreo 10 telefoane date catre tot atatea restaurante chinezesti, cel putin 5 au fost preluate de oameni absolut CRETINI!

Nu vreau sa intru in amanunte, insa am primit `n` dovezi ca din nefericire PREA multi angajati isi fac meseria in SILA, fara chef si tragere de inima. Pe langa asta, multi vorbesc si in numele sefilor, ceva de genu`… “A…dar nu cred ca intereseaza pe patroni asa ceva…” “…cum sa nu intereseze? Este ceva pozitiv si pe langa asta, i-ati intrebat?!?” “….nu….nu i-am intrebat…dar nu ii intereseaza…nu cred…nu….nu…reveniti maine!” “…(Gizas!) Bine, multumesc. La revedere”.

Fuck, thse guys are stupid!

PS – si mancarea de la WuXing sucks. Big time. Cel putin ce mi-am luat eu, acum vreo 7-8 luni, avea gustul si taria unui cauciuc tocit pe autostrazile Germaniei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>