Nou-mi iPod Touch + noua generatie si tehnologia

Ieri mi-am achizitionat un iPod Touch de 32 Gb, generatia a treia. Pretul este f. bun, luat de pe Okazii.ro fiind…vi-l recomand, daca vreti, pe tipul cu care m-am intalnit.

Despre iPod…toate cele bune – are fix software-ul unui iPhone 3G S, mai putin partea de SMS-uri si telefon. In rest, identic aproape. Misto iTunes ca mi-am recuperat toate aplicatiile cumparate pe vremea cand iPhone-ul meu functiona perfect (inainte sa faca baie, damn…)

Tipul cu care m-am vazut a venit la intalnire cu iPod Touch-ul (evident) si cu pustiul sau de 2 ani. Foarte simpatic copchilu`, balai, cret si foarte viu, asa…alergand pe-acolo, in cerc. Pasionat de metrouri si trenuri. Drept pentru care, ta-su, pentru a-i face pe plac, a zis sa se plimbe cu metroul cu pustiu’ cateva statii si implicit si cu mine.

Din una in alta, am ajuns la tehnologia si copchiii din “ziua de azi”. Si, pentru a-mi arata cat de “in trend” sunt, tipul i-a dat pustiului iPhone-ul sau. “Ia tata, joaca-te cu el!”. Si sa-l vezi pe copchil maica! Slide, intra in aplicatii, se holba pe acolo, s-a apucat sa deseneze…chestii pe care daca as pune pe niste oameni de 50 de ani, PARIEZ ca nu ar reusi.

Dar da, astia mici s-au nascut cu tehnologiile astea. Cresc cu ele. Dar totodata, NU STIU sa se joace cum o faceam noi si asta mi-a subliniat si ta-su. Nu stiu ce-i aia de-a vati ascunselea, lapte gros, leapsa, etc. Sunt dependenti de tehnologii, computere, bla-bla.

Oricum, per total, mi-a placut de ambii. Cred ca pustiu va avea parte de o educatie misto, intrucat taica-su mi-a zis cam ce planuri are pentru el – sport, aer liber, munte, relatii sociale, cat mai putin desene animate si ALEA alese “pe spranceana” (mai ales alea de Disney…) s.a.m.d.

Am plecat cu un iPod Touch nou-nout, ieftin si misto, precum si cu o impresie buna – mai exista si oameni arta-arta.

One thought on “Nou-mi iPod Touch + noua generatie si tehnologia”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>