Stand-up Comedy – The Jokers

Una dintre trupele autohtone de succes, pe o piata inca (prea) mica, este aceasta trupa numita, cu “imaginatie”, Za Giocars.

Ieri, dupa un interviu, am stat sa-i vad in actiune, pentru a doua oara, la Hard Rock Cafe. Locul, prost ales pentru asa ceva: In prima ora de spectacol, putine rasete…lumea ocupata sa manance, unii chiar nesimtiti, snobi anosti.

A doua parte, f.f.f. tare. Gagii sunt chiar amuzanti si-i recomand, pentru o seara relaxanta. Ce mi-a placut insa cel mai mult a fost portiunea de stat la masa cu ei. Au fost, cu adevarat, EXTREM de amuzant, foarte ironici unii cu altii, foarte primitori, cu haz. Tipii se vede ca sunt f. culti (unul dintre ei a terminat Teatrul) si seriosi in ceea ce fac, se ataca tot timpul, pun suflet in perioadele cand unul dintre colegi este pe scena.

Mi-a placut imaginea “din backstage”, cum isi pregatesc poantele. Unul dintre ei vine cu o idee si, entuziasti, ceilalti o preiau sau o arunca la gunoi. Au chiar si un marreeeee REGISTRU (chiar asa se numeste!) unde isi trec ideile.

O poanta se dezvolta SI IN SAPTAMANI/LUNI intregi, pana sa ajunga LA MATURITATE.

Mi se pare de asemenea tare ca The Light Cinema se implica in promovarea artistilor de genul acesta.

2 thoughts on “Stand-up Comedy – The Jokers”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>