DONE

Viata mea revine usor-usor la (a)normal, respectiv camera mea este LOCUIBILA. Am accelerat in seara aceasta, am mutat toata mobila, am pus covoarele si am MONTAT patul, ca un mare puzzle.

Am mai taiat din “matzaraia”de cabluri din incapere, am renuntat la niste boxe de computer punand in schimb una primita mita cadou de la UPC Romania, e destul de tare.

Internet nu am, evident, nu mai functioneaza (poate pentru ca nu l-am platit de vreo 2 luni? dar oricum…hmmm…) asa ca scriu de pe laptop, furand wireless de pe la vecini.

Ce mai tre’sa fac? Sa schimb niste componente esentiale la computer, sa vedem daca rezolv cu Romtelecom sa trec de la INTERnet la CLICKNet, sa imi INFRUMUSETEZ camera intrucat am RENUNTAT LA FAIMOSUL MEU tablou de deasupra patului.

De fapt, am renuntat la TOATE tablourile, deci o sa postez niste poze din noua-mi camera si astept sugestii de picturi/aplice/decoruri. :)

In rest, stiu ca nu te-a interesat deloc acest post, dar…:D

oricum, te iubesc pe tine pe rand. pe bune. Doar pe tine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>