DRACULA! (sau cum sa distrugi un restaurant cu potential)

Ieri furam la o cina deloc romantica la un restaurant deloc romantic, ideea nefiind a mea, evident, eu fiind un romantic incurabil si un om, in rest, incredibil de extraordinar. Restaurantul pe numele sau DRACULA. Care este situat la 10 minute de Unirea, mergand pe partea dreapta a Dambovitei, paralel cu parcul Izvor. Pe acolo pe undeva…

Am apasat pe clanta, am impins in usa, nimic. Am mai impins, tras, nimic. Dupa care am realizat ca tre’ sa trag de o mica sfoara care declansa un mic clopot dinauntru. Sa para spooky, buhuhuuuuuuuu.

Ne raspunde o tipa grasunie, asa, simpatica de felu` ei, raraita si imbracata in rosu. Voia sa fie si ea nitel spooky. Ne-a intrebat in ce camera vrem sa mergem – camera vanatorii, camera de tortura, bla-bla…i-am zis ca vreau la camera de nefumatori. Zdrang.

Eram doar noi doi in tot restaurantul. Si chelnerii. Tacere. Dar nu prea mormantala, ci doar amuzanta, asa… Abia dupa ce am terminat de mancat au dat drumul la muzica, care era misto actually. Pe pereti, niste halebarde, scuturi, capete, bla-bla, dar erau ATAT de perfect aranjate incat nu erau…hmm…scary, cum s-ar fi vrut.

Si am dat un ochi pe meniuri. Si apoi am fost nevoit si al doilea ochi. O berica, la 0,33 – 10 lei. O ciorba, 13 lei. Cea mai ieftina hrana, ceva gen sarmale cu mamaliga – 30 de lei. Muaaaaa, sa MOOOOORI TU!!!!!

Drept pentru care mi-am luat o chestie surpriza, adica nu stiam ce urma sa contina. Si era un fel de carne – snitel modelat in forma de sobolan. Inauntru cu un sos rosu. Destul de scarbos dar l-am taiat si mancat ca…pana mea. A, cu cartofi prajiti. Si o tuica apoasa in valoare de 10 lei. Pardon, COSTA 10 lei. Valoarea era undeva la 50 de bani ca era apoasa rau.

Veneau chelnerii tot timpul la noi, politicosi, sa ne intrebe daca mai vrem ceva…sange…? sa ne odihnim? Au niste cosciuge jos… Mua, erau penibili, dar…asta este.

Apoi ne-am invartit nitel prin restaurant, la fel, totul PERFECT pus la punct dar atat de perfect incat era deranjant. Nu era natural…Se voia un local spooky dar…pf.

Asa ca am plecat de acolo satui ce-i drept, fara ceva mai multi bani in buzunar si nu cred ca o sa mai vin.

Ca plusuri – Serviciile chelnerilor…mancarea buna (dar nu fantastica).

Ca minusuri - Designul patetic al barului (care se dorea scary), preturile MULT prea mari, lipsa muzicii, restaurantul total gol in afara de noi, kitchos.

So… uitati-va si pe site. Aveti link mai sus.

One thought on “DRACULA! (sau cum sa distrugi un restaurant cu potential)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>