Viata este Orange. La Muzeul de Geologie

Sau ma rog, fuse ieri. Nitel, asa…

Mult-iubitii operatori telecom din asta tara incredibil de vasta, mare, frumoasa, cu brazi, copaci, munti, vai si Delta (si cu mine, evident!) fac tot timpul la finele anului cate un party pentru presa and parteneri and shit like that. Miscare utila pentru dansii si ocazie sa mai arunce cateva zeci de mii de ioro pe gatul presei. Care presa estem reprezentanta mirific de de-astia ca mine care au baut ieri “n” beri.

Fuse la Muzeul de Geologie party-ul. Nu, nu printre roci and others…e si un mic club acolo, in incinta muzeului. Fain.

A fost cu muzica Live, cantata de o tipa care nu m-a impresionat deloc, mi-a placut insa o solistica a chitaristului, at some point…

A fost cu premii. Am fost unul dintre foaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarte putinii care nu a castigat nimic, dar nu ma asteptam de altfel sa castig. Am noroc in dragoste, lasa… :))

A fost cu karaoke, unde io si inca cativa colegi de breasla (si colege) ne-am dat in stamba. Mi-am ales cea mai LAME melodie din toata lista de `n` melodii – Let it be, de Beatles.

Evident, n-am castigat nici aici premiul (AM FOST FURAT!!!), dar, iarasi, lasa, am noroc in dragoste! :D

Apoi shezuram la masa vreo 10 oameni, cati mai ramasesera si, in timp ce aceia discutau despre chestii…diverse (clar mai borring decat daca as fi intervenit eu…:D) eu am discutat cu OANA, un nou PR de la Orangerie, despre cat de tari suntem noi si cate lucruri avem in comun(a).

Adicatelea ea fiind din Sibiu, eu fiind cel mai mare fan al Sibiului, ea fiind roacherita si ascultand Sepultura and shit, desi nu parea, stia de Indigo din Sibiu, ce sa mai, m-am simtit bestial.

Apoi s-au carat si restul si am ramas doar io cu o colega de la DeiziBiznis.ro, si io nu ma dadeam dat afara, ca ce pana meaaaaaa… Aveam chef sa stauuuuuuuuu. Toti strangeau pe acolo, fire, cabluri, boxe and shit, Maria Patrasescu (PR Managerul Orangeriei) dadea semne ca ar fi vrut sa ma ia de ciuf si sa ma arunce-n strada daca deontologia nu ar fi oprit-o…

Asa ca plecai pe la un 12. Tam-tammmm.

Cel mai plictisitor post ever, nu? :D Ce-ati invatat din acest post, dragii mei? Va zic io. NI-MIC! :D Thanx.

2 thoughts on “Viata este Orange. La Muzeul de Geologie”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>