Ce apreciez la fizicul unei femei

O sa fiu nitel superficial si o sa apreciez acum strict fizic ceea ce apreciez eu personal la o femeie.

Evident, in a mea descriere se vor incadra si viziunile altor tipi deoarece…nu-i asa? nu suntem prea complecsi…(si ma astept ca fetele sa jubileze la treaba asta… :D )

In ordine:

- O figura expresiva, simpatica, nu neaparat incadrabila/incadrata in canoanele frumusetii romantate sau, din contra, Angelin Jolie-ne. Sa exprime “acel ceva”. Mimica e al dracu’ de importanta. O femeie/fata poate sa fie frumoasa, dar daca nu exprima acest lucru prin mimica/privire, tot degeaba.

- Gleznele de la mana a fi sensibile/subtiri, dar mai ales sa stie sa si le puna in valoare prin gesturi. Miscarile mainii exprima cel mai bine ceea ce simte/gandeste o persoana, in a mea opinie. Nu apreciez pozitiile defensive, miscari bruste si crispate. Naturaletea, feminitatea, se pot exprima extrem de bine printr-o simpla miscare, lenta, naturala, a mainii.

- Glezna de la picior – subtire. In liceu stiu ca am discutat cu un amic de pe-atunci vreo 2 ore despre glezne si concluzia noastra a fost ca DE ACOLO porneste, cel mai des, si un picior frumos. Macar unul, daca nu are doua. Este strict optional al doilea.

- Parul – nu intereseaza neaparat culoarea, structura, lungimea. Important este sa se potriveasca cu fatza, parul sa fie ceva complementar fetei, sa nu vina ca nuca-n perete.

Ah, da. Majoritatea tipilor ar raspunde la treaba asta cu fizicul femeii “sani si fund”. :) E un raspuns pur sexual. Trecem mai departe…si ne abtinem de la comentarii. :D

Tinandu-te pe tine

3 thoughts on “Ce apreciez la fizicul unei femei”

  1. Expresivitatea si gesturile nu prea tin de fizic, ci mai mult de caracter. Intr-adevar, viziunea ta va coincide cu opiniile altora. Numai ca ei vor tine sa adauge “Ba, da’ tre’ sa aiba si sani si fund.”
    Recunosc, din titlu ma asteptam la ceva… neaprofundat :) Dar pana la urma mi-a placut postul foarte mult.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>