Miercuri se lanseaza Wrath of the Lich King (World of Warcraft)

…si voi merge, evident.

Evident pentru ca intr-un timp jucam cu Alexa (nitel maniaci, asa…la nivelul la care cand ieseam afara TOT de WoW vorbeam…fuck!), am ajuns pana la un level gen 50, eu cu wizard eram FOARTE tare, clar! :D

Evident ca voi merge pentru ca sunt FOARTE curios sa vad si eu CE haos (anuntat de cei de la Diverta) o sa fie acolo… Dupa dezamagirea si lumea putina care a venit la lansarea iPhone-ului in Romania…sa vedem de va provoca isterie un joc video.

Jocul va fi lansat la 00:00 noaptea, la Diverta Magheru. Eu o sa fiu de la 22:00, cu presa…

Am aflat ca o sa aduca jandarmi, sa pazeasca magazinul de oamenii (a se citi “pustii”…) ce vor veni sa darame rafturile in disperare sa puna mana pe cate o cutie cu add-on-ul jocului fenomen ce a innebunit cel putin 11 milioane de jucatori de pe Terra. Una bucata Wow WotLK costa circa 140 de lei.

In Romania, conform oficialilor Best Distribution (adicatelea aia de aduc jocu’-n tara…) sunt cam 30.000 de conturi active de Wow. Se asteapta sa vanda circa 10-15.000 de licente Wow Lich King in 2008, ceea ce ar genera venituri pentru Best de peste 500.000 euro. Am scris eu aici.

O sa revin deci miercuri noaptea sau joi dimineata cu poze si pareri de acolo.

PS-Daca o sa incep sa scriu mult mai rar pe aici, se cheama ca m-a (re)prins microbul. Va implor deci pe voi sa-mi crutati suferintele cat mai brutal si mai painless cu putinta. Merci anticipat. :)

5 thoughts on “Miercuri se lanseaza Wrath of the Lich King (World of Warcraft)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>