Cateva rapide, de iarna, asa…

- Recomand filmul J.Edgar, interesant + biografic (deci te si culturalizezi nitel) + Leonardo Di Caprio pune de-un joc ex-ce-lent!

- Nu acelasi lucru pot spune despre Les Petites Mouchoirs care desi beneficiaza de actori buni/cunoscuti (Marion Cotillard, Fran├žois Cluzet) a reusit sa ma plictiseasca. Sau poate nu eram eu “in the mood” pentru un film lent in care nu se intampla mai nimic in juma` din el.

- Mai am doar vreo 15% din ultima carte a seriei Dune: Jihadul Butlerian. Desi nu ma asteptam sa fie nici remotely la fel de bune ca seria Dune scrisa de tatal autorului Jihadului (respectiv Frank Herbert), se pare ca m-am inselat. A reusit sa ma prinda RAU de tot si acum, la ceva ani dupa ce am citit seria originala, privesc seria originala intr-o lumina complet noua. Fain fain fain si recomand.

- Ma (mai) joc Starcraft II cu Mircica si Ion. Toti trei uram Zergii. Vrem sa facem o pagina speciala “FaraZergi.ro” si sa militam impotriva folosirii rasei asteia impotriva noastra.

- Am reusit sa trec (deocamdata!) prin iarna fara sa cad o data! :D Deci I rule. Ieri mi-a picat unu` in cap fix in fata mea, saracu’. I-am intins mana sa-l ajut da’ m-a ignorat, ca asa-i romanii se pare, salabatici.

- Si de altfel fuse iarna in care am fost cel mai bine imbracat. De pe Terra. Exceptand cei de la Poli. Poate pentru ca fusei praf, aproape de moarte, timp de vreo 2 saptamani.

- Ma intreb cat o sa supravietuiasca astia din noul guvern. Io pariez pe vreo 4-5 luni, maxim, dupa care vor incepe sa pice si ilustrii necunoscuti de conduc Romania acum. Pe bune-s necunoscuti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>