Cateva rapide

- Star Wars ruleaza! Nu l-am mai vazut de ceva timp dar in uichend am facut o magica serata la Flo acasa, Ana, el si io, si am (rerererereerererere)revazut primul episod – editat si facut la perfectie de un Gigi de pe net. Bestial. Si apoi am vazut si chestia ASTA si am ras MULT. (uite-te daca esti familiar cu Star Wars-ul din anii 70-80 si apoi cu prequel-urile din 2000+)

[youtube FxKtZmQgxrI]

- In uichend am fost si la TerraPark, cel mai mare parc de dixtractii din Bucuresti. Am realizat ca sunt mega viteaz. Adica, in timp ce Ana tipa in tot felul de minuni care te roteau la 360 de grade, te zgaltaiau si te propulsau in aer si apoi dadeau cu tine (aproape) de sol, eu eram “PFA! Ce cul SUNT!”. N-am tipat O DATA!
(bine, poate si pentru ca am refuzat COMPLET sa ma dau in alea, stiind ca o sa vomit si plang).

M-am dat insa intr-o roata destul de periculoasa, pe o sina, se rotea si iti dadea senzatia ca ZBORI/IESI de pe sina, am simtit ca MOR. Mi-au dat lacrimile. La propriu. (de mila pentru cei ce sufereau, evident, nu pentru mine). Si, ma rog, ziceam non-stop “Gata, nu mai vreau. Nu mai vreau. E suficient. Mi s-a parut ca a durat o vesnicie. Argh.

- Sunt mega obosit, urasc sa fac 2 interviuri intr-o singura zi, este mega exhausting!

- Pe 11 apare JOCUL! Skyrim!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>