Abia astept sa…

…NU VAD filmul asta…

[youtube SDV-t5sgDgI&feature]

…si sa apara ASTA ODATA! C’mon guysssssssss!!! Din pacate niciun trailer inca, dar cica ar aparea in 2012.

[youtube s97dbviAmw0&feature]

2 thoughts on “Abia astept sa…”

  1. Frate, ce dracu’ e moda asta cu filme cu supereroi? Se fac pe banda. O sa ajungem sa facem filme si cu cei mai obscuri supereroi dupa ce ii epuizam pe astia. O sa avem trilogia lui Tampon-man. Odiseea lui Drunk-ass-homeless-man. Aventurile lui Not-so-important-man. Gata cu supereroii frate!

    In plus, a observat cineva ce penibil arata costumatii astia cand ii scoti din benzile desenate/desene animate si ii pui pe film? Mai ales cand ii pui pe toti la un loc? Am inteles ca pustanul de 12 ani va muri in extaz la filmele astea, dar pentru publicul adult nu se mai face nici un SF mai rasarit? Supereroi si Transformers – mai lasati-ma dracu’!

  2. : ))) Dap, total d’accord.
    Da` istoria se repeta, ca a mai fost o perioada in care erau la moda superieroii, doar ca acu` au si mijloacele necesare sa faca filme(le) mai…spectaculoase si…fara de substanta.

    Long Live supereroul GOAGAAAA!!! :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>