Cateva rapide

- Facebook pregateste un serviciu de muzica, in parteneriat cu cele mai mari case de discuri din lume. Nu stiu de ce dar am senzatia ca lumea de pe-acolo tot va prefera sa impartaseasca clipuri de pe platforma concurenta, YouTube…

- In (foarte curand) pleca-vom la Sibiu/Paltinisssssssssss!!!! Ajungem noaptea, ne asteapta Rona acolo, duminica si luni vom urca/merge prin Cheile Cindrel.

- Ai mei au fost prin Muntenegru, au asistat LIVE la o padure arz…anda. In Slovenia au vizitat o mega pestera unde te plimbau cu trenuletul cativa kilometri, aveau translatori si sali de CONCERTE in pestera. NOI avem pesteri dar nu suntem capabili sa le amenajam.

Noi (re)amenajam bordurile din Bucuresti.

- Am 123478123 de kile de rosii in casa. Donez rosii contra 1000 de euro pentru a merge in Peru.

- De asemenea, in continuare astept sume de bani pentru a sustine excursia. So far am o promisiune de la Baulonex care va dona 9,5% din salariul sau pentru acest scop nobil.

- Azi am de raportat un prim succes fotografic al echipei Ana&Alex! Cand o sa atingem cel putin 10 (succesuri! si succese! :D ) vom face public. Pentru ca si tu sa ne incurajezi si lauzi si sa, evident, donezi bani pentru Peru. :-”

- Am deja peste 15 ceaiuri pe birou. Si o mega cana noua. Curata. Imi place…lutul. Nu are neaparat legatura cu cana, dar imi place. E un…material…misto.

- Va iubesc pe toti, pe rand, in ordine total haotica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>