Mi-am fracturat degetul mic de la picior – like a BO$$

Ideea titlului a venit de la FlowRin, care mi-a zis ca e o super hiper rana, masculina, importanta!
DAR am aflat ca:

- Desi mic, degetul mic de la picior nu este nici pe DEPARTE inutil. Scoaterea lui din functiune te cam TERMINA!

- Spitalu` de urgenta e ok, s-au comportat rapid si eficient. Si doctorii de la urgente au si humor.

- Rezist excelent la o durere inumana. Anii de antrenament si-au spus cuvantul!

- Nu ma potolesc niciodata si in uichend evident ca nu am stat acasa! :-” Aveam in plan urcat pe munte, dar dupa ce am mers vreo 3 metri prin casa si am facut vreo 20 de minute pana la metrou de la mine (in mod normal fac 2-3 ) am decis ca BREBOO e mai bun/bine…

- Toti prietenii & cunoscutii mei estem haiosi si hamuzanti. Grmrprhr, asta este! N-am putut sa fac ceva SUPER masculin!

- O sa port in continuare 5Fingersii!!! ASA trebuie sa fie, sunt incaltarile PERFECTE! A, si un bandaj timp de vreo 2 saptamani…am si concediu da` io tot vin la munca, ca…na. Este necesar! : )

Ah, cum mi l-am fracturat? Era in noaptea de joi spre vineri…mergeam pe strada si m-a atacat o gasca de tigani cu sabii… m-am luptat cu ei, i-am invins, evident, dar, la final, in cadere, unul dintre ei m-a lovit cu patul pustii cu care voia sa traga. Nu am putut bara decat cu degetul mic de la piciorul stang…care a cedat precum o crenguta calcata de picioarele mele.
….
………
……………
ok, de fapt mergeam pe strada si m-am pocnit de un mic stalp de nu-l vazui. Partea cu “trosc” ramane valabila.
:-”
NU, nu pun filmulete!!!! Sunt prea dramatice.

6 thoughts on “Mi-am fracturat degetul mic de la picior – like a BO$$”

 1. In concluzie cum pana mea ti-ai fracturat degetul mic daca intr-adevar l-ai fracturat.
  Esti MAESTRU in a bate campii, in Parlament trebuia sa te duci, macar luai si bani pe insiruirea asta de proprozitii fara sens.
  Mai bine puneti-va ideile in aplicare si mana pe condei, impreuna cu FlowRin si mai scrieti chestii interesante pe sasesimturi.ro In loc de povestile de adormit copii cu “degetele rupte si FiveFingersi”. Iar de la FlowRin preia cele mai bune ideei si pune le in aplicare.
  Maine-poimaine o sa scrii aici ca ti-ai scrantit NASUL
  DEZAMAGIRE totala.
  Spor la scris lucruri interesante pentru ca stiu ca poti, chiar si asa cu degetul mic de la picior frant. :-P
  P.S: Care deget e fracturat? la piciorul stang sau drept?

 2. Ar trebui sa trimiti la producatorul 5Fingers un mail cu instructiuni si cu ceea ce ai patit si eventul sa le ceri despagubiri. Asta in cazul in care in momentul “accidentului” nu consumei alcool/substante interzise :-P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>